Vigorous Hair Tonic

(202 customer reviews)

RM65.00

Benefits Of Hair Tonic ;

  • Stimulating new hair growth
  • Preventing hair loss
  • Boosts hair growth and hair thickness
  • Reduce dandruff & itchiness
  • Strengthen the hair in-depth
  • Improve hair follicle health
  • Moisturizes the hair and scalp
  • Improve the scalp’s PH balance
  • Protects hair against split ends and breakage

139 in stock

SKU: 00004 Categories: ,

Ingredient ;

Use Instruction;

Spray onto clean or damp scalp / hair. Concentrating on the mid length and scalp. Massage gently using your fingertips and do not rinse. Comb through and style as usual. Use in the morning and night for best result.

202 reviews for Vigorous Hair Tonic

  1. hananihuda

    Dah try 2 bottle hair tonic, the one and onleeyyhh hair tonic so far!! Keep it up Bella 🔥👍🏽

  2. Nur hasliana

    Anak rambut banyak tumbuh ! My hair cepat panjang and kurang gugur ! Love this product ! Dah 3 kali bottle repeat 😭😍

  3. Efi

    1st try memang sangat2 membantu , baby hair banyak sangat tumbuh & rambut jadi smakin sihat . HIGHLY RECOMMENDED

  4. shima (verified owner)

    1st try mmg sangat membantu.rambut x gugur lagi dah.tapi out of stock pula…

  5. Athirah (verified owner)

    Bila nak restock😭 sumpah best sangat hair tonic u 😩, restock asap pls😭😭

  6. Sarah_yazmin

    I pakai almost a month and my baby hair tumbuh banyak gila terpacak2. Im so happy ! Sure gonna repeat again 😍 thankyou for creating the best hair product vigorous hair tonic !

  7. Noor hayati

    Rambut kurang gugur. Kelemumur i yang banyak tu pun hilang. Best pakai tonic ni sebab sejuk 😄

  8. Lily

    Best gilaaaaa product ni lpas pkai rsa sjuk jaa and rambut pun dh kurang gugur.. bru first try dh jtuh cinta lpas ni mmang akn repeat bnyk botol trus

  9. Maya (verified owner)

    Racun TIK TOK!!
    Nak beli jer dah SOLD OUT..tapi sanggup tunggu 3 mgu..
    Akhirnya dah guna seminggu..betul2 berkesann..😍😍😍
    Kulit kepala yg dah nampak sgt..tertutup dgn baby hair.. Alhamdulillah 🤲🏼

    Sebelum ni dah guna bermacam produk..tapi hampehh..buang duit jer!!

    Sangat2 rekomendedd 😘😘😘

    Will be back with a new update 😊😊😊

  10. umi sharom (verified owner)

    dulu kena guna mcm2 produk 1 set.. dr shampoo, hair mask, serum & tonic..tp hasil agak lambat.. bila guna vigorous, dlm masa 1 minggu dh nmpk hasil.. cepat restock😭..betul2 memerlukan

  11. nxnthx.x (verified owner)

    rambut habis penuh dgn baby hair ❤️ my thin hair is thicker now !! dlm 1 minggu jee dah nampak result diaa .. will buy another soon !!

  12. Aina mislan

    The best ! My hair fall totally dah berkurang and baby hair start tumbuh merata2. Ong patut la tonic ni sentiasa sold out ! Recomended !

  13. syazaaaa

    Best gilaaaa, pakai sebotol je dalam 2 weeks+ and rambut memang lembut, lurus je, LEBAT and paling important dah takde dandruff langsung 😭😭😭 baby hair tu sikit sikit jee baru nampak. Rambut dah tebal sangat tak berapa cam baby hair hahaha. Kalini repeat order 4 botol terussss, lagi 2 botol tu untuk kawan and abang yaa. KORANG MESTI BELI, TAK MENYESALLL.

  14. Nis (verified owner)

    Mmg terbaik. Baru pakai dah nampak perubahan. Rambut gugur pon dah kurang

  15. Jeganeswari (verified owner)

    Let me be honest this is the best hair tonic so farrrr.. I have been trying millions of products and only this worked. Baru try 4 hari rambut kurang gugur.. I love it. I hope my hair will grow thicker. Can’t wait for them to bring in more hair products. I’m a happy customer here. Much love to the team for introducing this product ❤️

  16. man (verified owner)

    best sgt bru pki setengh botol terase rambut lebat x gugur2… till now x nmpk lg ank rambut sbb bru try but so far rmbut mkin sihat.. good job.. nextme nk repeat ag

  17. iman (verified owner)

    rambut makin lebat and cantik, anak rambut pun banyak tumbuhh. I LOVE IT!!!!

  18. Lily Hazwani (verified owner)

    Attention : Masa mula2 pakai memang rambut banyak gugur. But keep it consistent. Memang terasa lainnya. Rambut cepat panjang, gugur makin kurang, yang paling best lega gila pakai bila tengah sakit kepala. Sebab dia sejuk je. Kalini repeat botol kedua, kita tengok jauh mana dia boleh pergi .

  19. yin (verified owner)

    tau tak! pakai 3 hari dah naik anak rambut…weh cepat nya, excited tak tau nak cakap la…pakai setiap pagi and malam keep it consistent okey! dulu setiap kali tarik getah rambut..banyak gugur..alhamdulillah sekarang boleh kira la rambut tu yang pasti tak sampai 5 helai! setiap kali vacuum bilik, penuh dengan rambut je dalam box vacuum tu..sekarang tak dah😆

  20. Nurul Atira Binti Herman

    pernah beli tonic @vigoroushair.my.sumpah eh cakap 1 hari tu rasa nak pakai banyak kali. sejuk dia berangin kat kepala best giler. Bila pakai,rambut yang kejung jadi lembut giler…aku jadi mcm jatuh cinta giler..Sekarang pakai hair vitamin pulakk. Rasa mcm bangga jumpa produk rambut yang sesuai❤️LAGI 1 NAK CAKAP, AKU SUKA BELLA JAWAB KOMEN KENPA ADA YG X BERKESAN. CARA JAWAB TU BETUL TAK CLAIM PRODUK DIA BAGUS🔥🔥🔥TERBAIK @bellakhann👏👏👏tgh tunggu shampoo🔥tak sabarnyaaa🔥🔥

  21. Zara (verified owner)

    memang hair tonic paling terbaik i pernah try . hasil tu mmg akan nampak bila kosisten . mmg harga berpatutan dgn hasil yg terbaik . no more hair gugur ! and yg penting anak rambut mencacak tumbuh 😛 mmg terbaikkk . mmg love sgt rugi siapa tk grab setiap kali restock . mmg berbaloi and puas hati .

  22. Nurul natasya

    Seronok gila pakai tonic ni …sbb anak² rambut dh mula tumbuh ….lagi 1 bila pakai rasa sejuk je

  23. Syefa

    Dulu stress sbb rambut gugur , lps tu ikhtihar pakai tonik ni , alhamdulilah , dah kurang nk kena sapa rumah , kne kutip rambut dekat tilam bantal semua , rambut pun dah lebat , thanks bellah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  24. Jess

    kepala rasa sejuk n ringan je pakai, and anak rambut tumbuh cepat!! kwn pon tegur rambut semakin tebal dulu insecure sgt² sbb rambut tobek . Thankyou vigorous hair tonic thank kak bella ! semoga business semakin maju ♡♡♡

  25. Leeza Ruslan (verified owner)

    Bella !! Hair tonic ni memang menjadi ❤️ Honestly dari kecik tak pernah rambut panjang, tapi sejak pakai hair tonic ni rambut jadi cepat panjang, gugur kurang. Ni tonic yang ke 4 try & error. Alhamdulillah, memang serasi sangat. Sampai kawan dari kecik tak percaya tengok rambut saya dah panjang sangat, siap cakap pakai rambut palsu !! Terima kasih keluarkan hair tonic yang super duperrr besttttttt 🤩🤩🤩 Siapa yang pakai tudung lebih dari 8jam, memang patut pakai hair tonic ni, rambut rasa fresh berangin jeee. Arghhhhhh, 1000/10 laaaaaaaa bestttt 🤩🤩🤩

  26. Dashlee

    Really good produk

  27. Nor soleha (verified owner)

    The best ever tonic!❤️‍🔥tak rugi beli dan sangat berbaloi ❤️‍🔥anak rambut saya mencanak2 ,rambut dh tebal dan lebat 😍dah 3botol pakai superb duperb boh🥰jatuh cinta gituw 🥰thankyou bkdotmy mmmuuaahh❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

  28. Ashley (verified owner)

    Good things does not need sweet word.Easy to say I’ve been planted by kak bella and the results as what you see .The good no need to be judge.After try you won’t stop buying everytime restock

  29. Nisa (verified owner)

    Baru first botol pakai vigorous tp alhamdulilah anak rambut da ada n kurg gugur, even pakai tk kerap tp mmg nmpk hasil, gonna repeat soon

  30. Shwieka

    The best hair tonic I’ve ever use. Thank god it suits my scalp. Dah spray kat kepala then tengok² tumbuh banyak baby hair. Kalau ade more than 5 stars i willing to give more than that. Dulu tobek depan tapi sekarang memang semua rambut mula tumbuh. And pakai hair tonic ni kalau ade sakit kepala ker migraine semua hilang. I ade migraine once pakai ni thank god dah takde sakit kepala. Terbaikkkkkkkkk sangat. This is really my honest review yer. I will neverr change my product anymore. Untuk skin pon i guna product Bkdotmy and for hair also. Will be loyal customer. Love it..

  31. NURUL ZAFIRAH BINTI MOHD SHUKOR (verified owner)

    Alhamdulillah. First time cuba nak pakai tonic, tergerak hati bila tengok Bella asyik sembur jee mcm seronok, pastuu try beli dan pakai. Omg best sangat sangat. Saya rambut nak taknak je ade sbb banyak gile gugur. Lepas pakai vigorous hair tonic ni kurang gugur dan anak rambut tumbuh tercacak jee😆. Bersyukurrr rambut tak banyak gugur mcm dulu. Terima kasih Bella wujudkan vigorous hair tonic ni😘

  32. hanny banny wany (verified owner)

    sebelom ni rambut i gugur je sampai malu kawan kawan tegur kenapa rambut atas kau macam botak .. so i sedih gilaa and i follow bk dari dulu lagi sampai laa ramai pakai hair tonic ni .. now rambut i dah lebat dan tebal walaupon saya berhijab bila pakai tudung tu still rasa lagi beraingin hair tonic ni … arghhhhh love gila

  33. Name *RAJA NUR BALQIS BINTI RAJA KHAIRUL SHAH (verified owner)

    Seriusssss tak percaya baru pakai beberapa kali rambut dah naik banyak !!!!!! Sebelum ni gugur teruk sbb baru lepas bersalin , sampai malu dengan husband, now tidak lagi , boleh libas libas rambut hihihi azam bila rambut dah banyak ni nak luruskan pulak untuk lebih cantekk gituwww , thank you kak bellaaaaa !!! Keluarkan produk super duper berkesan . Lost of love ❤️

  34. NurDini Umairah

    First time pakai mmg berkesan sangat 😭😭. Time pakai tu mmg rambut tgh pendek kann lepas tu punya la nk jimat so pakai time malam jeee. Tahan 1-2 bulannn. Nak beli lagi tapi tak kesampaian lagi do harap next batch dapat la merasa lagi hair tonic niii. Mmg pakai satu botol tu rambut lembuttt tak fizzyyyy😭. Very very nice toniccc. Mula ii mmg takot nk pakai sbb tak pernah cuba mana ii hait tonic tpi tgk kak bella review apa semua teracun beb last sekaliii❤️❤️❤️😭. So keep looking forward ape product yg baru akan keluar😍.

  35. Nuralia Amira

    Tersangat best yaa . Saya dah repeat 5kali ye rambut lebat gilaa tauu 😁 Sampai cik abg pun puji meletop 🤪 Terima kasih kak bella kuarkan produk nie 😘😘 I like . Nnti dah abis saya repeat lagi 😚 Pada yg baru nk cuba tuh memang kena cuba tauu ! Memang best gilaaaa gituuu 😂

  36. Syamsina (verified owner)

    Sblom ni rambut dkat depan mcm botak sikit so try guna hair tonic ni srs ckp x nyesal beli …..Anak rambut pun ceat jew tumbuh. Ni nk dkat 10 botol guna rsa berangin jew hilang pning kepala bila pkai🥰🥰🥰 fall in love teruk

  37. nur alia fatini (verified owner)

    – [ ] let me explain mcm mana i boleh teracun nak beli hair tonic ni 😭 oneday tu terkeluar fyp dekat tiktok yang kak bella post video tiktok pasal hair tonic ni , rasanya awal bulan dua haritu 🥺 sebenarnya i dah tau pasal hair tonic ni dah lama tapi i just buat ala balai jee sbb dah malas fikir hahahaha tapi at that time keluar fyp i dont know how i terdetik hati and then rasa mcm nak search more about hair tonic ni , terus stalk ig kak bella and ig vigorous hair and tengok feedback ii dkt highlight membuatkan i rasa mcm nak try this tonic sbb banyak positive feedback 🥺 , at first mcm ragu ii sbb sebelum ni i try many hair tonic tapi tak sesuai langsung like langsung tak ada perubahan sampai rasa dah giveup nak try hair tonic lain andd also mahal yee 😭 i rasa terkesan sbb my fam cakap rambut i nipis sangat 😢 rambut nipis ni nk buat rambut style apa pun tak cantik contohnya curl kan rasa mcm sikit ja rambut 🥲 and i pulak student baru 17 tahun , nak beli pun tak ada org support but alhamdulillah rezeki timetu because i kerja sbelum ni masa 16 tahun ada duit sikit , i think kak bella restock tu awal bulan 2 , i terus grab 1 , at first nak grab 2 tapi takut tak sesuai mcm yg i sllu beli 😭 excited i first nak try tu tau takk duk tunggu je bila nak sampai hahahahah pastu sementara tunggu sampai tu i asyik duk tgk video pasal rambut kak bella tu dkt tiktok and feedback dkt highlight semangat kann hehehe 🤣 bila tgk video kak bella tu rasa mcm bila lah nak dpt rambut lebat mcmni mesti seronok 🥺 and bila sampai ptg tu malam terus pakai lepas mandi 😍 yaAllah first time pakai rasa fresh gila rambut bila pakai and berangin😍😭 about 2 mnggu i dah blh nampak anak rambut tumbuh dkt dahi spechles gila timetu dari first sampai tu dua mnggu tu i tak pernah skip pakai , i baru ja straightkan rambut i , tiba ii i nampak mcm dah herot sikit dekat rambut i disebabkan anak rambut tumbuh baru , timetu ya allah happy gila and start dari tu i percaya this hair tonic really berkesan !!! 😭 i ada tgk komen yang kak bella kata hair tonic tu tahan 2-3 bulan tapi i pakai tak sampai sebulan dah habis yee sbb everyday rasa mcm nak pakai dua tiga kali obses gila dgn tonic ni 😭😭😭 anak rambut i tumbuh mencanak ii dkt dahi depan tu and rambut gugur i berkurangan ❤️😭❤️ , kalau tak dulu after mandi time sikat rambut tu mesti ada gugur , skg alhamdulillah kurangggg dan rambut i cepat gila panjang dah nak sampai jubor dah haa srs best gila 😭since i beli haritu everyday tak pernah lupa pakai tonic ni sbb dia buatkan rambut i lembut gila 🥺 bila first dapat hair tonis ni i ada letak story ig and my friend reply untuk bagi feedback because rasanya depa pun ragu ragu nak try , tak sabar nak cerita dekat depa keberkesanan tonic ni dkt i 😍😍 YESSSS i baru ja grab dua botol terus 😍😍😍 risau jee takdan nak restock nnt dah habis pakai 🥲 thats why grab dua 😘😘😘 and skg ni i tgh tnggu dua botol tu and i dah 5 hari tak pakai tonic tu rasa mcm tak tak lengkap ye rambut 😔 for those yang tak try lagi srsly you should try this hair tonic srs tak menyesal really help u untuk rambut gugur and lebatkan rambut hampa 🥺 for me one bottle dah nampak perubahannya alhamdulillah untuk siapa yang tak nampak perubahan u should keep konsisten insyallah ada perubahannya nanti 😍 mcm yg kak bella cakap setiap org ada scalp masing masing , dont give up !! 🥰 thats why u all should konsisten 😜 i think this is my last hair tonic after this tak payah melabur banyak duit dah just 65 ringgit my hair akan lebat dgn jayanya 😘😘 12k pcs out of stock just for 3 days really impressive yee rezeki kak bella 😘😘 65 ringgit tersangatlah berbaloi yee 🤪 i think i will repeat everytime restock thankyou kak bella keluarkan the best tonic ever ❤️❤️❤️❤️❤️ i akan recommend dkt kawan i about this tonic sbb memang berkesannn 😘💗💗💗 😍

  38. Mizah (verified owner)

    Assalamualaikum, so saya dah pakai 5 ke 6 botol hair tonic ni and alhamdullilah, rambut ofc

    1) Makin cepat panjang😆

    2) Banyak anak rambut baru tumbuh😊

    3) Sihat and kuat, tak banyak rambut gugur dah kalau dulu sikat rambut segumpal rambut lah boleh gugur, but now tiada lagi masalah tu😍

    Not only that, kalau pakai kat kepala… mashaAllah rase refresh sangat2, kepala rase sejuk aja.. lagi2 kalau pakai lepas basuh rambut fuhh, nais✨ everytime kalau ade stock, sis akan beli 2 botol terus utk buat stock hihihihi…so sape2 yg masih belum pernah try tu…cuba lah sendiri, inshaAllah rambut korang akan lebih sihat😉 effectiveness ikut kulit kepala masing2…sis beli botol ke 2, baru lah nampak die punye effectiveness..so korang jangan ragu2, cuba lah ya❣

    Thanks to Bella Khan for creating this product😍😘🥰

  39. anna

    best sangat! kepala jadi sejuk sangat2! best untuk org yang ada migraine!!

  40. Alicayana

    Hair tonic sangat sangat best! Ni first time beli hair tonic terus suka. Sebelumni tak pernah pakai mana mana hair tonic pun tapi vigorous hair tonic ni memang jatuh cinta!!! Rambut cepat panjang uollssss 😍 anak rambut mencanak canak! Kalau sakit kepala pakai hair tonic best he rasa berangin 😆 satu botol boleh tahan berbulan bulan. Walaupun pakai tudung rambut tetap kena cantik bila kat rumah tau hehe 😙 Sangat la berbaloi tau!!! Loveeee sangattttt ❤️❤️❤️❤️

  41. Nanaazmy

    IKHLAS DARI HATI REVIEW , PRODUK PALING TERBAIK UNTUK RAMBUT DARI JENAMA VIGOROUS HAIR TONIC MEMANG PRODUK MALAYSIA YANG SENTIASA AKAN JADI FAV HAIR TONIC I , RAMBUT SIAPA YG SUSAH PANJANG CUBA LA PAKAI ONE SET HAIR TONIC VIGOROUS NI DALAM MASA 3 HARI MEMANG NAMPAK KESAN DIA SUMPAH KESAN DIA MEMANG CEPAT SANGAT NAMPAK PERUBAHAN . PLEASE KALAU NAK BELI BELI BANYAK TERUS TAU SEBAB BELI SEKALI PASTIH MENYESAL BELI SATU SEBAB MEMANG TERLALU BESTT GILA PRODUK VIGOROUS HAIR TONIC NI

  42. dynn (verified owner)

    dah pakai almost one month and serious banyak sangat anak rambut tumbuh. Tempat yg dulu kurang rambut pun sekarang makin lebat and rambut pun jadi lembut je lepas pakai. Yang paling bestnye lepas pakai tu terus sejuk kepala rasa fresh gituu and bau dia pun tak pening. LOVE IT!!! if you haven’t try yet then you should. 💯💯 recommend 👍🏼👍🏼👍🏼

  43. maizatul suria (verified owner)

    good, keep it up bella❤️, ada nmpk baby hair tumbuh, ni second try purchase baru dapat biasa out of stock🥶 and rambut betul” lembut, lurus, kusut tu susah nak dapat la senang cerita 👍🏻REALLY RECOMMENDED !!

  44. rina

    sumpahhh the best hair tonic yg penah guna . before guna rambut smpai punggung je , after guna trus sampai lutut ❤️‍🔥 dahla bau pun sedap je . kepala pun sejuk 👍🏻 terbaikkk ….

  45. Syahira Binti Suhaimi (verified owner)

    VIGOROUS HAIR TONIC KAK BELLA NI SRS BERKESAN DEKNON OI ! 🔥 KITE BARU PAKAI 1 BOTOL, NAK HABIS DAH PON NI … RAMBUT MAKIN LEMBAT 👱🏻‍♀️ TAKDE DAH BOTAK DEKAT KIRI KANAN KEPALA 🥹 MEMANG NAK REPEAT LAGI SAMPAI BILE2 BIAR RAMBUT SIHAT ! 🫰🏻❤️ THANKYOU VIGOROUS DAH SETTLE KAN MASALAH SAYA ! 😍 LOVE YOUU LAHH 😚🥳❤️‍🔥

  46. rina

    sumpahhh the best hair tonic yg penah guna . before guna rambut smpai punggung je , after guna trus sampai lutut ❤️‍🔥 dahla bau pun sedap je . kepala pun sejuk 👍🏻 terbaikkk …. guna baru sebotol je dah panjang gituuuu

  47. amiera

    dah lama cari hair tonix mcm2 dh guna sampai laaa jmpa dngn vigorous niiii!! rambut dlu dh nak hmpir2 botak sebab suka g kaler2🤣 astu potongg pendek dh potong pndek jadi pnyakit kulit plk 😭 doc sruh stop pakai hairtonic tp i is x boleh ddk diam rasa nak nagisss je bila rmbut dh makin nipis senipis iman ku 🤣 now jmpe vigorous nii dh 2 bulan guna Alhamdulillah rambut mnyacak2 naikk masalah kulittt macam magic boleh hilang😭 makn ubat doc bg pun x mnjdiii btww Aii lebiuuu vigorous ❤️

  48. Noor Danisya (verified owner)

    HAIR TONIC NI BEST GILAA!! BILA LEPAS PAKAI JE KEPALA JADI SEJUK + WANGIII TAU , LOVE GILAA😍 BARU FIRST TIME BELI AND PAKAI SETENGAH BOTOL, ANAK RAMBUT DAH TUMBUH BANYAK , DAH BERCABANG – CABANG DAH .REALLY RECOMMENDED👍🏻 SAYA BARU JE REPEAT ORDER , HARAP2 LEPASNI RAMBUT MAKIN TEBAL DAN KURANG GUGUR. LOVEEE🥰

  49. Niynarr (verified owner)

    FIRST HAIR TONIC THAT I USE, IT WAS WORTH IT ALMOST 2 BOTTLE RAMBUT DAH TEBAL KURANG GUGUR😍 ONMYWAY FOR ANOTHER 2 BOTTLE THAT I BOUGHT THIS MONTH 💖 RECOMMENDED!! MUST TRY GAISSS 😍

  50. DINASYIRA

    Dh 5 botol guna hehe…mmg nmpak kesan yg ketara dulu botak sekarang dh x nmpak scalp hehe..😅😅😅 dh order another 3 botol can’t wait to arrive 💖💖

  51. Ayanggomez (verified owner)

    Rambut lepas bleach mmg teruk gugur, tapi dengan adanya virgohair tonic ni, baby hair dah tumbuh.
    Thank you bella.
    Memang kalau beli takkan rasa menyesal.
    Perempuan kalau colour2 rambut itu, sampai gugur. Bersepah2 lantai gugur rambut itu .. mmg Wajib ada hair tonic kat rumah .
    Rambut cepat tumbuh, tak perlu ke yunam hair cair. Pakai jer virgorous hair cair tonic ☺️☺️☺️☺️
    Yang penting kena rajin pakai. 🙂

    Support local product!!!!!!
    Support bella ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

  52. nurul nadia (verified owner)

    1st time purchase saya beli last month utk bagi ibu saya guna sebelum birthday dia sampai , and dia happy gila sbb dia kata die nak sangat beli tonic ni tp tak tau nk beli kt mana ( mak saya low IT *sorry 😂 ) tp lepas die dpt tu die terus guna and dalam seminggu tu saya dah nampak perubahan kt rambut dia ANDD RAMBUT DIA LEMBUT YA ALLAHH LEPASTU ANAK RAMBUT TUMBUH BANYAK EVEN DIA SPRAY SIKIT JEE..dia kata lepas spray die urut kepala die slow slow sambil tu boleh hilangkan stress sebab TONIC TU SEJUKK AND BUAT DIA SELESA TIME TIDO , LEPAS SEBULAN GUNA PON STILL BANYAK LAGI TAK SAMPAI SEPARUH PONN GUNA !!! SIAPA YANG BELOM BELI ATAU LAMBAT BELI MEMANG AKAN MENYESAL SEBAB EVEN RAMBUT KORANG TAK BOTAK / TOGIL , LEPAS KORANG GUNA RAMBUT KORANG AKAN NAMPAK SHINING AND LEMBUT AND AKAN TAMBAHKAM KELEBATAN RAMBUT TUUUUU

  53. Farah

    . sejak bersalin anak sulung rambut gugur bnyak sngt smpai tak sanggup nk sikat.. takut sngt tngok rambut gugur sebelum kenal VIGOROUS HAIR TONIC ni. Selepas dah try vigorous hair tonic, alhamdullilah anak rambut tumbuh dengn bnyak.. pkai dlm masa 2 minggu ja. Thanks VIGOROUS HAIR TONIC

  54. ain natasha

    the best ! My hair fall totally dah berkurang and baby hair start tumbuh 😍 !!

  55. Leyaa

    terbaik !! fresh berangin je kepala after pakai .. my hair jadi terurus , baby hair pun banyak dah tumbuh , yang penting rambut jadi tebal kepuk kepuk je 😍😍

  56. Siti Nazirah (verified owner)

    honest feedback , dulu i ada masalah rambut botak dekat depan so malu giler nk hadap org , i bertudung but kalo dgn roomate dan sepupu i tk pakai tudung , sepupu i pernah ketawakan i sbb tgk rambut i botak depan , sumpah malu. Dh cuba mcm2 lambat kesannya, then i jumpe satu tiktok dri bellakhan ada masalah sebijik mcm i terus i beli. Pakai sebotol dah nmpak kesan gaiss, anak rambut i dekat tu mkin naik dan lebat, skrang tk tukar lain. Habis je beli. I pengguna setia hair tonic u. Dekat kawan pun bnyak i suggest produk ni. I suggest sbb i ada bukti sebelum dan selepas so dorang percaya and beli.

  57. Shakirah20

    Berkesan tonic nii😭 saye suka.. rambut saye nipis dan cepat gugur lpas pkai 2 botol cepat gile naik anak2 rambut dkat depan2 rmbut ni .. dlu xde rambut tau dkat bahagian situ . Alhamdulillah lpas pkai naik ank2 rmbut dkat depan2 kepala ni.. thank you VIGOROUS HAIR TONIC ❤❤❤

  58. Tiha

    Mula2 dlu rambut aku mcm bella jgk, tkde rambut weii kat tepi tu. Ada tp nmpak la botak tu, mmng jelas. Pastu time tu bella launch produk tu, aku lupa plk bila sbb time tu aku baru follow bella. Lama jgk la baru aku beli sbb time tu aku tk cukup duit😅. Aku pkai sminggu 4 kali je. And nmpak perubahan tu dalam 2 or 3 weeks. So mmng menjdi la. Ada lagi tonic tu, nnti habis aku nk repeat lagi🥰. So tq bella sbb dh launch produk tu, klau tk mmng rambut aku macm tu je. Tkde perubahan 🤣

  59. Imaan (verified owner)

    Ya Allah finally jumpa juga hair tonic yg bagus & serasi dgn i 😭 selama ni dah try bermacam macam tonic n shampoo tapi tetap rambut gugur mcm org ada sakit sampai dah nak botak kepala ni 😭 malu sangat nak buka tudung even dgn family! But now since guna hair tonic ni rambut dah kurang sangat sangat gugurnya! Mashaa Allah tabarakallah, semoga bisnes bella maju jaya sbb tolong kami yg ada mslh rambut gugur ni 😭❤️

  60. valery b

    dh try bnyk tonic tpi vigorous juga pling” best😩mmg brkesan,sya jnis rmbut mmg npis,botak tepi,hritu buat experiment try ltk kat bahagian yg botak kat tepi,ltk sebelah je,mmg tumbuh bnyk,bru guna sebotol,sejuk pun sejuk,kurang berminyak pun kurang,dlu kalau guna tonic lain kulit kpala and rmbut cpt sngt berminyak,kdg smpai tumbuh jerawat kat kpala,guna tonic vigorous jerawat kat kpala tak timbul dh,mmg terbaiklah.

  61. Fci (verified owner)

    Memang menjadi vigorous hair tonic ni. Dah try macam2 brand lain tak penah ada effect. Alhamdulillah jumpa jugak yang sesuai dgn kulit kepala. Dah pakai dua botol baru nampak anak rambut mencanak naik. Bau best, botol pun besar. Worth every penny! Try!

  62. Anis sufia

    sebelum try this product bnyak gila rambut gugur.. elok rambut tebal jadi makin nipis.. tapi lepas try this product sumpah life changer!!!!! Teramatlah inlove dgn result dia… after a few day dah nampak result.. consistent itu penting and trust the proses.. thankyou so much bella sbb wujudkan this product ><3

  63. Nur Atikah (verified owner)

    Alhamdulillah produk vigorois hair tonic ni memang terbaik laaa…aku siap bg promote kat kwn kilang aku tau…1 botol je da dapat kesan yang tiptoppp…korang semua rakyat malaysia beli la produk vigorous hair tonic ni….beli jangan tak beli.

  64. ilyana (verified owner)

    Srs nih tonic hair paling best pernah pakai😍🥰tak payah beli beratus punya cukup ada hairtonic nih dah tutup masalah rambut korang jujur baru pkai suku botol tuh dah nampak dah pertumbuhan anak rambut kat bahagian depan😍😍rasa x percaya tapi kena percaya 🔥🔥🔥memang superbeb lah product nih bukan anak rambut je tumbuh , kelimumur pun kurang dah pastu waktu spray dekat kulit kepala perghhh rasa sejuk matt🥶🥶 bestt gila rasa segar ringan kepala bau pun menyegarkan tak tahu nak cakap ap dah bestt2 sangat2👍🏻👍🏻👍🏻Tak menyesal beli lepasni kita repeat berbotol terus paduuu virgoushairtonic

  65. FATHINA UZMA (verified owner)

    Saya dah guna sampai 3 BOTOL . haaaa memang sangat- sangat bagus dan menjadi. Tak akan menyesal laburkan duit untuk vigorous hair ni untuk jaga rambut sebab rambut saya dah tak gugur dan anak rambut pun dah mencacak tumbuh. sebelum ni kalau sikat jer mesti banyak yang gugur sampai risau nak sikat dan shampoo rambut. sekarang alhamdulillah sehari tu boleh kira berapa jer yang gugur. Sy akan consistent guna fav hair tonic ni. terima kasih bantu masalah rambut kami❤️

  66. Nur alyaa

    Alhamdulillah.. menjadi werh dgn sy, sejuk je bila spray tu, anak² rambut pn dh mula tumbuh dlm masa 5hari aku pakai, rmbut gugur pn dh kurang.. alhamdulillah, akan repeat blik…

  67. Nina hanim

    Since umur 18 kerap ada dandruff! Pakai hair tonic mcm2. Bgitahu lah hair product ape je yg takpernah try semua dah pernah try dri murah hingga ke mahal. But still sama je. Since bella selalu tnjuk bella pakai tonic vigorous hri2 tunggu smpai lah product ni dah launch terus beli laju. Pakai 2 hari jaa sumpahh dandruff tu hilang. Rasa mcm nk jumpa bella say thankyou punya seronok masalah dandruff yg alami 2 tahun dh selesai 2 hri ja dengan tonic vigorous!! I love it so muchhhh!! Lepasni smua yg ada msalah dandruff mesti akan suggest tonic ni je! Plus baby hair pun banyak tumbuh and rambut cepat gila panjang & lebat 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  68. Shahidah syamri

    Hiiii just wanna let u know i pakai tonic vigorous niii spray2 je lepas seminggu auto anak2 cucu cicit rambut semua tumbuhhh tak rilek yeeee🤩 omggg u know whattt makk lurveeee sangat tonic niiii aaaa hopefully ada rezeki anak lah kalini hihi😘 lovee bella and take caree🥰❤️

  69. pinaafrina

    hi 👋🏻 saya suka tngok
    story kakbella tentang vigorous hair tonic sbb sy kdng2 teracun jugak nak beli tpi bila nak beli je asyik sold out ☹️ saya harap nnti sy dpt lah beli sblum msuk asrama bln4 ni 😄

  70. Nurul hanisa (verified owner)

    Sebelum pakai product viral jugak tapi tobek rambut saya, lepas try hair tonic dari bella khan terus tumbuh dekat part tobek tu. Thankyou bella sebab jual dengan harga mampu milik, jimat pun jimat & berhasil pun berhasil.

  71. Siti Umairah Binti Suhaime

    Sangat sedap dan selasa. Saya punya anak rambut dh mula tumbuh mencanak macam buat pesta😂. Apapun Vigorous Hair Tonic ni memang sangat bagus👍🏻👍🏻👍🏻

  72. Nur Arifah

    Pertama sekali memang mcm tak percaya semua tonic hair ni tapi disebabkan saya ni seorang pelajar dan saya mempunyai masalah kelemumur dan rambut yg nipis jdi bila rmbut berkelemumur ni mesti la berbau kan jadi saya malu dgn roommate saya lps ja jmpk vigorous kak bella saya trs try nak masuk tiga botol dah alhamdulillah bau kepam semua tu hilang dah siap saya cerita lagi dkt my mom yg rambut i dh tak berbau dgn gatal dan anak rambut pun semakin tumbuh jadi lps pakai saya dah tak malu lagi nk duduk dkt dkt dgn roommate 🥰🥰 TERIMA KASIH VIGOROUS HAIR TONIC

  73. natasha iera

    first time try dulu mse first keluaran.. da fall in love giler ngn hair tonic nie.. tpi skg xde rezeki nk smbung beli sbb bru behenti keje.. sye doakn kak bella skluarga smga murah rezeki..dipermudhkn sgala urusn untk berslin nnty.. hrp sye yg luck untk dpt free tu.. amin..

  74. NUR ATIQAH SYUHADAH (verified owner)

    HAIII KAK BELLA. HONESTLY VIGOROUS HAIR TONIC NI SUMPAH BEST GILA. I BARU TRY 1 BOTOL DAH BANYAK SANGAT ANAK RAMBUT TERCACAK SANA SINI. BEFORE THIS RAMBUT DEPAN I BOTAK. HARI HARI RAMBUT GUGUR MACAM ORANG SAKIT CANCER BILA SIKAT. SAMPAI RAMBUT PUNYA TEBAL DULU JADI NIPIS GILA. ALHAMDULILLAH TRY BELLA PUNYA HAIR TONIC TERUS BANYAK GILA ANAK RAMBUT TUMBUH 😍😍SIKAT RAMBUT PON DAH KURANG GILA RAMBUT GUGUR EVEN BARU SPRAY BERAPA KALI. 1 BOTOL NI DAH NAK HABIS DAH. NAK GRAB LAGI DENGAN SERUM TAPI DAH TERLEPAS. CEPAT SANGAT HABIS STOCK 😭😭 TAKPELAH TUNGGU BELLA RESTOCK BALIK. HARAP DAPAT 🥺

  75. Khuzairi (verified owner)

    Badan hitam pakai lulur,
    Buat baik berpada pada,
    Jangan risau kalau rambut gugur,
    Virgous hair tonic kan ada.
    Hahahahaha saya hntam jak pantun tu. tq telah memperkenalkan saya produk ni. Syukur sangat rambut dah mula OK. Rambut semakin lebat Dan tidak gugur teruk dah. Tak mcm dulu rambut gugur teruk Dan nampak nipis sangat. Tqq <3 btw nak share sikit. Pakai produk ni konfem tak single dah. Hahahaha

  76. ezzati

    hi kak bella…saya suka sgt smua produk kak bella tp setiap kali nak bli je x de rezeki…saya ada mslh kelemumur yg berkeping dh try mcm2 shampoo smua x jalan…pakai mn2 serum pon sama je smua kdg malu nk jmpa family sendiri sbb nnt die terkopek klo kt luar pakai tdg tp kt umh free hair kdg smpai family smua tegur nmpk kelemumur smua malu sebenarnya…rambut pulak sllu gugur myb sbb byk sgt kelemumur rse nya jd kepala ni dh hampir botak dh sekali gugur bukan sikit kdg penuh segenggam…sbb tu nk try produk kak bella sbb dh try mcm2 hair tonic pon sme je mungkin produk kak bella serasi ngan sye…insya allah klo ada rezeki saya…aamiin

  77. zeharu

    It’s help me growing my baby hair so much!!!!! I swear i would buy this everytime i had finished previous bottle that i use…everyone NEED this tonic hair right now !!!! Go click check out now!!!

  78. Faiezah kadir

    Fall in love terox dgn vigorous hair tonic ni…srs rambut makin lembut n tebal plus panjang yeee pakai srs taktipu..skrg lepas shampoo memang wajib pakai tonic n serum by bella khan love teroxx🔥🔥🔥🔥🥰🥰🥰

  79. Suria hanum binti salle

    The best hair tonic I ever have ♥️♥️

  80. Amira (verified owner)

    Bestt gilerrr tonic niii!!! Anak rambut banyak tumbuh, rambut pun lembut je lepas pakai… Aaaaaa best sngt sngttt

  81. Nor Amira

    masa mula2 pakai anak rambut banyk tumbuh best gila sb rambut pun dh kurang gugur

  82. Bella

    Bagussss sangattt! Rambut memang kurang kurang gugur sangat ! Berangin gila bila pakai memang hilang sakit kepala ke apa ke semua hilanggg!!! Bagusnya kak bella keluarkan semua produk besttt!!! Now tengah pakai serum and haylu vitamin!!!! Doakan hehehe Thankyou kak bella love you xoxo

  83. Nazhihah Nor Hasrim (verified owner)

    Terlampau hebat, dan dengan izin Allah alhamdulilah sampaikan saya terbeli 7 botol dalam 1 bulan, ini review jujur ye.
    Saya rasa beli 2 tak cukup haa…kau smpi 600 lebih saya beli dan itu semua rezeki yg Allah beri kepada Bkdotmy dan seluruh pekerjanyaa…
    Dan saya berharap agar Bkdotmy akan teruskan perjuangan sehingga ke akhirnya dan terus maju ke hadapan, terima kasih saya ucapakan kepada founder Bkdotmy iaitu kak Bellakhan🥰

  84. NUR SYAHILA HUSNA (verified owner)

    Sye bru pakai setengah botol tpi rmbot tumbuh tk bwk bincang 😂 sumpah tk menyesal beli , kadang ii sakit kepala sbb tk cukop tdo so before work letak sikit kt rmbot , smpai tmpt kerja sedar ii sakit kepala dha hilang maybe sbb dye berangin . Jarang gile jmpe hair tonic yg berangin dye tahan lme . Love gile dgn vigorous hair tonic niy sbb tk pnh jmpe hair tonic sehebat niy dgn hrge yg berpatutan . Sblom niy pernah beli yg beratus tpi tk berkesan maybe tk sesuai tpi alhamdulillah vigorous slamat kn rmbot sye . Klau rmbot dha lebat mcm mne pn InsyaAllah sye akn pakai smpai bile ii sbb dye punye berangin tu boleh hilang sakit kepala . Vigorous hair tonic terbaik , THANKYOU SO MUCH VIGOROUS HAIR TONIC N BELLA KHAN , I WILL SUPPORT YOU UNTIL WHEN INSYAALLAH DEAR ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

  85. Sophia Natasya

    Tk terkata like srsly bestt sgtt kalau product mahal 😣

  86. Nurul Liana Binti Makhtar

    Kawan i beli lepastu i beli dengan dia.. Seriously best serum in the world ever!! Rambut dah tak gugur n anak rambut naik mencanak2.. Love it so much.. Tq bella.. Semoga u sentiasa dimurahkan rezeki dipermudahkan urusan bersalin nanti.. ❤

  87. Lea

    Bestt gila pakai tonik ni rambut cepat tumbuh dan alhamdulillah sesuai dgn saya harga pun berpatutan… love dooh this product

  88. Kessa

    I dh guna tonic ini 3 months plus… To be honest the first month i use tonic ni no change…but i consistent pakai the next month i see the changes…anak rambut tumbuh terpacak ii…tobek tepi tu dh mula fade…banyak baby hair tumbuh kat bahagian tobek tu… and sometimes i spray it on midlength of my rambut..it make hair soft… Really in love with it❤️❤️ tonic ni bring back my confident yg hilang tu…tq so much for this wonderful product…❤️❤️❤️

  89. Jannah azhan (verified owner)

    Hair tonic from BK is the best …my hair sangat lah nipis kat bahagian depan sampai boleh nampak kulit kepala tapi since pakai hair tonik from bk rambut depan saya dah tumbuh anak rambut banyak…sampai kan my aunty ask me kenapa rambut i dah tumbuh lebat ……this is my second bottle using this hair tonik..and i love it so much …thank you bk hair tonik.. you guys already solve my hair problems😘

  90. nur syahizal binti khalid

    alhamdullilah rambut makin panjang dan sihat love sngattt😍😍😍😍😍

  91. nurul anis najwa (verified owner)

    FIRST TIME BELI TONER OMG BEST GILA 🥰🥰 DAH REPEAT ORDER SBB APA ? SBB BABYHAIR TUMBUH BANYAKK GILAA OMG BEST GILAA , TONER PUN BEST SEJUKK JE PAKAI , AND RAMBUT PON DAH KURANG GUGUR 🥰🥰

  92. Aisyah Natasya (verified owner)

    Menyesal aku beli produk ni , dhlah beli 2 botol aku pakai tksmpai seminggu anak rambut dh tumbuh , rambut pon dh panjang , yang paling best sekali bile spray hair tonic ni kepala rasa sejuk je berangin😍 tapi yg menyampahnyaa aku pakai dh nk dekat sebulan pon tkhabis” adelah lagi separuh 🤪 nasib baiklah ade spare lagi satu botol , dhlh tkpernah gune lngsung lepastu sekali grab terus 2botol , nasib baik berkesan dekat kepala hotak aku nii 😂 maklumlah rambut gugur teruk sgt tu yg semangat beli smpai 2botol walaupun baru nk try , btw thankyou kak bella sbb keluarkan produk yg tkseberapa ni smpai mencanak” anak rambut tumbuhh , senang nk ckp produk kak bella memang berkesan , tggu barang baru masuk bulan march ni aku nk borongg ahhh taksyabarrr. 🥰 ilove virgorous hair tonic ♥️

  93. Bimmyline Derick

    Hai Bella. Sy pengguna Vigorous Hair Tonic. Sy dah pakai dua botol. Jujur sy cakap tonic nie best sangat2. Anak rambut tumbuh berpacak2 kat kepala. Happy betul ada tonic yg berkesan utk sy. Dah cuba byk tonic tp hasil mengecewakan. Syukur la ada juga org yang buat product berkualiti mcm niee. Sy nak repeat order tapi kewangan x mengizinkan. Apa pun mmg terbaik tonic Bella 😍

  94. Siti khatijah

    Teringin sgt2 nk tryy produk bk nie . Hrp ad rezeki buat saya😭 . Anak dara tpi rambut gugur mcm ad anak 3 . Sedih sgt🙂

  95. Fatin Syahirah

    Tgh saving nak beli sbb suka tgk rambut kak bella, rambut saya selalu gugur so saya nak try🥺 stress bila rambut banyak kat lantai. Semoga kak bella dimurahkan rezeki & berjaya dlm bisnes <3 semoga baby sihat selalu

  96. Ain Aisya

    saya pakai okay je cuma rambut still lagi gugur sikit sikit but tu normal la kan? harap dapat menang lah kalini aminnn

  97. Wani (verified owner)

    Haritu first time beli memang best gila dah la wangi, berangin helok je kulit kepala. Sebotol tu tahan berbulan bulan pulak tu memang jimat habis. Husband saya pun suka pakai. Smpai kena beli sebotol lagi la utk dia sebabnya habis dirembat kita punya. Heee

  98. FARISHAZURINA (verified owner)

    honestly very recommended sangat VIGOROUS HAIR TONIC ni . Nak tahu sebab apa saya cakap very recommended? sebab rambut saya botak . bila dah tumbuh sikit saya start pakai hair tonic ni lepastuuuuuuu taksampai 3bulan punn MERIAH SAKAN RAMBUT TUMBUH . kelemumur yang banyak pun terus hilang . Virogous Hair Tonic ni paling seronok pakai banyak banyak lepastu duduk depan kipas . dia punya sejuk nikmat sangat 🥰 honest review sangat tak terkata best dia !! goodluck and semoga dimurahkan rezeki BKDOTMY ❤️‍🔥

  99. norfazlin (verified owner)

    dah pakai dua botol pakai sebotol pun dah nampak hasil dari rambut paras bahu dah sampai paras pinggang dah. rambut memang susah gila nak panjang lepastu banyak kuping kat kepala. lepas pakai tonic alhamdulillah semua tu makin berkurang. high recommend 👍🏼👍🏼

  100. Therichia tai (verified owner)

    Nak bagi feedback sikit after pakai @vigoroushair.my tonic ni! Before ni rmbut sy gugur teruk sgt. Tapi after jumpa vid @bellakhann on tiktok trus rasa nk try hair tonic ni then > last month (5feb) sy beli @vigoroushair.my tonic 1 botol, after 1week sy pakai mmg dh nampak kesan 😆Dulu kalau sikat rmbut je mesti gugur byk😭stress!! But after pakai hair tonic @vigoroushair.my rmbut dh tak gugur byk+lembut+ank rmbut tumbuh byk+paling best rmbut cepat panjang 😍 and ahad lepas repeat order lagi trus beli 2btol lagi hair tonic ni (stock dia limited eh😂sbb terlalu byk org beli 12kpcs sold out in 3days) 🤪so korang yg masih ragu2 nk beli hair tonic @vigoroushair.my blh tgok lagi feedback customer yg lain😭😭 sumpah! Rugi tak cuba

  101. Siti Nur Hafizah

    Lepas beranak haritu, rambut makin banyak gugur. So try laa pakai ni sebab ada cousin suggest. Serius weh memang berkurang rambut gugur. Lepas pakai memang rasa selesa sebab dia sejuk.

  102. Syakirah Muhammad

    Rambut i botak tepi mcm rambut bella dulu2 tu. Lepastu dpn pun jarang nak mampus. Lepas i consume pakai products bella Alhamdulillah bnyk wey anak rambut tumbuh. Sumpah tak tipu. Nasib la aku ni pakai tudung kalau tk aku tunjuk dah beza eh. Tpi family2 aku sume ckp rambut aku dah tk botak mcm dulu. Lepastu rambut aku since kene covid gugur teruk siakk. Mmg rambut aku nipis wey, pastu pakai vigorous hair tonic bella ni Alhamdulillah lebat balik rambut aku😭😭😭 thankyou bellaa!!!!

  103. Nur Naquiyah

    Alhamdulillah memang sangat serasi dengan tonic ni ❤️ lepas bersalin tahu tahu jelah rambut gugur tu banyak mana lepas pakai Tonic ni rambut dah tak banyak gugur. SYUKUUUURRRRRR!!!!! Yang belum beli pastikan beli 😋

  104. veronica

    pakaiii serum ni bestt , sumpahhh , i pernah pakaii dalam masa 4 hri ke cm tu bru i perasan rambut i panjangg , selesaa jee tidur and lembut wangi lagiii , and xde gugur dahh rambuttt , i happyyy gilaa , i nakk repeatt balikkk , tunggu gaji masukk hehe , tpi kalau menangg nii , syukurrr , rezeki akak bella dengan obi ,

  105. ATIFAH BINTI SALIADA (verified owner)

    sebelum ni rambut depan banyak gugur sebab apa ? disebabkan pemakaian anak tudung, sampai botak u all’s tapi sejak pakai hair tonic Bella khan ni, anak2 rambut tumbuh menggelupur 😻 best gilerr

  106. nurulwahidah

    baru nak try pakai hair tonic nie . first nampak kak bella dekat klinik . cantik gila rambut panjang kak bella .

  107. Miera.aminuddin (verified owner)

    Rambut sy botak dekat bhagian depan,sejak bli hair tonic ni kan,ank rambut dah tumbuh sikit sikit,sy berhijab,setiap kli bukak tudung nmpak la rmbut kt depan tu berdiri tegak,sy suka pkai hair tonic ni,sejuk je,klau migrain pun boleh la tahan sikit🤭

  108. Nurul Aini Binti Mohd Nashid (verified owner)

    Mula mula ku happy, tiba tiba dia sakitkan hatiku. Eh bukan mase first time pakai xnampak ape ape tapi da nak habis botol tu… Wowwww baby hair mulai muncul, rambut nampak tebal. So sabar k. So far terbaik la vigorous hair tonic

  109. Alia M

    love dooh dengan vigorous hair tonic ni, mula mula bila nampak kat tiktok rasa macam ye ye je ntah menjadi ntah tidak tapi tu lah orang tua kata tak kenal maka tak cinta, belum cuba belum tahu kan? haaaa sekali cuba lahhh asyik nak repeat je! and paling love dooh rasa sejuk bila spray tu, selain guna sebab nak lebatkan rambut yang dah gugur banyak sangat tu, sambil tu boleh kurangkan sakit kepala tauu hahah lahhh boleh ke? yaaaa weh boleh! sebab rasa dingin sejuk je kepala bila spray! memang love dooh! macam situasi saya, rambut saya tobek dekat bahagian yang sama yang bella buat video bella, dekat bahagian rambut tepi tu, geramm tau tengok rambut tak banyak. bila guna tonic ni, memang nampak anak rambut slowly tumbuh, biasalah semua perkara ada process so trust the process yang penting konsisten, janganlah spray harini expect rambut tumbuh lebat esoknya pula hihi apa pun thankyou so much bella sebab keluarkan this tonic! keep it up and semoga dapat keluar more lagi hair products 💗💗 love from pahang ✨

  110. Ryn (verified owner)

    6 years struggling with hair loss. I tried so many shampoo brand but none of them give a good result. exhausted, almost give up to take care of my hair. I got few bald spot and it started to worry me. Met a doctor and he said it cause of stress. I got a cream to put on my scalp but but nothing change. After a year i tried a hair tonic from local drugstore that have a lot of good reviews. It works but the result is not satisfied enough. As time passed, i got another bald spot. I looked up for a vitamin and hair tonic and found a very famous local brand. I tried, but nothing happened. I discovered BkDotMy from Bellakhan’s tiktok. Her journey & review seems so honest and amazed me. I decided to try vigorous hair tonic. alhamdulillah, only in 3 weeks, the result is unexpectedly amazing!! my bald spot starting to seem unspotted, less hair loss, my scalp feel so clean, baby hairs grows a lot too!! Thank you so much BkDotMy! Your hair tonic change my life ♡ (p/s; i did hair treatment few times after buying the hair tonic too)

  111. Fathihah

    tq bella kluarkn hair tonic ni . dluu rambut gugur die mashaallah . kdang2 pkir aku ni kanser ke hahahaha . asal sikat je , berterabur rmbut kt lantai , pstu lps siap sikat tarik rambut pon bnyk jgkk . pastu mndi pon haihh gugur jgk . naik botak kepala . ni dh sminggu pkai hair tonic bella , kurang gugur . ketara sgt kurang nye . ank2 rmbut pon dh tumbuh . tq bella wujudkn jalan penyelesaian 😂

  112. Naziera Nabiella (verified owner)

    You guys should buy this hair tonicc!!!!!! I’m in love with it 😍😍 before ni dah pakai macam macam jenis tonic tapi satu pun tak berkesan 😭😭 dah tukar produk tu produk ni tapi still sama je. Banyak giler duit habis 🥺 rambut i seriously banyak giler gugur everytime i sikat rambut memang banyak giler la rambut gugur belum yang tengah mandi basah rambut tu 😭😭 serious banyak giler gugur and rambut makin nipis. Tapi bila dah pakai vigorous punya hair tonic alhamdulillah memang sesuai ❤️❤️ Tapi mula mula tu ingat tak berkesan sbb dah 2 minggu pakai tapi still tak nampak perbezaan tapi lepas je dua minggu tu alhamdulillah baru nampak kesan diaa and bagitau la member member semua 😂😂 betul la kak bella kata scalp kita tak sama ada yang cepat ada yang lambat. So kene konsisten. overall i memang dah jatuh hati dengan tonic ni! Masa first time beli tu beli satu je memang tak ckup yee 😂😂 dah la nak tunggu next stock tu lama 🤣 bila dah habis & tk de stock nk beli rasa mcm nk gilaa🤣🤣 sebulan i pakai tak cukup satu 😬 thanks bkdotmy sebab keluarkan tonic ni!! Love sangattt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  113. azwin (verified owner)

    best gila tonic ni sebab apa?
    firstly aku ni jenis suka gatal kulit kepala kat satu tempat ni je and selalu cabut kawasan situ je so jadi botak la kawasan tu tapi masa first try dlm beberapa hari aku notice kulit kepala aku dah tak gatal langsung wehh and aku dh mula nampak tempat yang botak tu rambut baru nk tumbuh seronok tauuu…second,aku guna jugak tonic ni bila sakit kepala yaAllah mmg hilang tros ye berangin sejuk je kepala best weh…so tkyh dah nak pkai koyok ke apa pkai je tonic dapat kebaikan sekali untuk rambut n hilangkan sakit kepala…btw rmbut aku bleach tau n colour tpi cepat gila ye rambut tumbuh n kulit kepala sihat…love terok tonic ni♥️ dah nak 3 bulan tak habis lgi tau padahal kerap guna

  114. nish (verified owner)

    guys, my circle tahu how bad my hair was before. gugur teruk sangat and i have tried semua products with good testimonies pun tak jadi. spent hundreds on hair products only for my hair to gugur lagi teruk. sampai lah i guna vigorous hair. i rasa my baby hair memang susah nak tumbuh but with this products??!!!!!! one bottle i dah nampak baby hair i banyak. only god knows how much i was struggling with my hair before and who knows rm69 hair tonic boleh solve my never ending problem???!?!!! already on my second bottle and will definitely repurchase sampai mampos!!!! and also dulu setiap kali shower rambut gugur macam ada penyakit sekarang tak dah!! eeee suka!!

  115. Wani

    Okay i nk cerita , first time i guna hairtonix ni , rambut i jadi sihat semula , lembut , tak berminyak . Sejuk je bila letak dekat atas rambut . Kulit kepala dan akar rambut makin bertambah sihat . So you gais consistent guna inshallah rambut korang sihat dan tiada masalah . Iloveyou hairtoxic bellakhan 🥰🥰🥰🥰

  116. Ain

    lepas bersalin 2tahun lepas, rambut banyak sangat gugur, lepas pakai 1botol, dalam masa beberapa minggu, anak rambut dah mula tumbuh banyak, rambut pun tumbuh makin lebat, yang paling best sejuk dia tu boleh hilangkan sakit kepala.❤️

  117. Syazlynn idris

    Kita nak bg 5 star juga.. Walaupun tak pernah try lagi… Sebab dari feedback yg ada semua positive.. Jd mesti sangat berhasil… Saya nak cuba.. Sebab rambut banyak gugur naw naw lepas bersalin… Hari2 segenggam ya bila mandi…

  118. Fey (verified owner)

    Beli mase stock bulan 12 haritu. Dah habisssss sebotol alhamdulillah rambut gugur dah kurang. But anak rambut mencanak tu so far takdeeeee lagi. A bit frustrated laaa. Sebab memang teringin sangat sangat sangat nak lebatkan rambut ni balik dan nak rambut cepat panjang. Now ada sebotol jee lagi, still guna dan berharap anak2 rambut mencanakkkk macam orang lain jugak. Hewhewww. Haritu tamakkk beli 2 botol terusss walaupun first time nak teraiii. I trust the process. So saboooorrrr habiskan sebotol lagi. Mmmuahhhhh!

  119. Nina shafina nordin (verified owner)

    Hair tonin terbaik 😍
    Done oder botol ketiga , kali nie oder 2 terus ..
    Dulu rambut botak depan , sekarang bukan main lgi tumbuh 🤭🤭

  120. Dayang Fairyzawati bt Tasbi (verified owner)

    This product mmg wow sgt… sblm ni i potong rambut pendek sbb teruk sgt gugur,lps try hair tonic ni xsampai sebulan mmg byk ank rambut tumbuh, which is lama dh xtgk ank rmbut i…so mmg recommended sgt hair tonic ni…i dh grab 4 botol utk bg mak dgn kakak sekali.10⭐️ Untuk vigorous hair tonic👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  121. Atiqah Jaffar

    To be honest 3x repeat order pluss wajibb grab 2 hair tonic sekali beli. Seriously! sangat berkesan and positive effect on my hair now. Anak rambut berebut2 keluar. Gugur kurang sangat than before. Before using vigorous merata rambut gugur dalam toilet while shower tahu2 dah berlambak. Kemas rumah merata rambut on the floor. So stressful. Alhamdulilah since consistent vigorous hair tonic & vitamin serum masalah selesai. First purchase pun dah boleh nampak hasil yang penting konsisten. Bangun tidur rambut tak bersepah. Rambut lembut & wangi sentiasa. Million thanks to bella & team keluarkan awesome product ever! You gais yang belum cuba WAJIB beli. Now my hair getting thicker. Highly recommended. Hopefully vigorous boleh keluarkan new set product shampoo & conditioner too. Much love! ❤

  122. Fawwaz Nu’man (verified owner)

    Honestly, tonic ni sangat best and berkesan ! 😭❤️❤️ Time pakai rasa berangin je, bestttt !! After konsisten pakai even ada on off, rambut sekarang dah panjang and lebat 😍 very very love it !! 🥰 thanks vigorous 💖

  123. Fateema (verified owner)

    Bismillah ni first time saye buat review produk sbb sye akan review ape yang betul2 ade good impact kat saye and lagi2 utk hair care mmg sangat2 susah ye nak jumpa yang ngam kat kepala ni review paling jujur before ni pernah try macam2 brand yang dari yang famous amos hingga yang tak dikenali tapi tak dapat macam ape yang dijanjikan sampai satu tahap dah surrender nak try produk lain tibe viral pulak kat tt pasal virgorous ni serious awal2 tu mmg ragu nak try tapi kita tawakal je jadi ke tak tu no 2 tgk bella khan punya rambut gebu gebas tanpa fikir panjang terus berebut keluar masuk web walaupun kul 6 pagi besoknya baru dapat purchase. And result nya amazing sangat less than 2weeks dah dapat hasil dulu ade botak kat depan macam professor tu sbb gen ikut ayah semua style rambut begitu mmg malu la perempuan bile rambut gitu tapi lepas pakai tonic die tumbuh dah bukan baby hair dah ni sikit lagi boleh ikat kebelakang rambut. And perasan jugak rambut dah kurang gugur, jadi makin lebat and paling best cepat panjang. Paling surrr tu bile kita pakai lepas cuci rambut tgh lembap2 sikit kita spray segarnya takle bawak bincang bau die pun nice tak kuat sangat sampai buat pening. Saye beli 26/11 and masih tahan 1 botol belum habes apa sbb saye spray tak banyak atau mmg tahan lama😅 sbb kat sini ade 5 bintang jadi saye bagi 5 bntg tapi kalau ade 100 bintang pun saye akan bagi sbb A-Z semua tiptop servis bagus,packaging bagus, barang pun sampai cepat paling penting barang die mmg padu habes rugi la kalau pikir 2-3 kali nak beli. Sila la berebut if ade restock lagi. Good job team🙌🏻

  124. Nor Aishah Abd Halim (verified owner)

    Bertahun-tahun cari produk untk lebatkan rambut tpi rasa tk confident nak try pkai. Smpailah jmp ig bellakhan msih tak thu dia jual hair product tpi tertnya jgk , cntiknya rmbut dia..pkai apa kt rmbut smpai jdi lebat mcm tu ? Then ternmpk bella post vigorous hair tonic , auto rasa tertarik. Tngk review orng pkai pon smua nmpk berkesan. Terdetik dlm hati nak try beli satu botol dlu nak tngk berkesan ke tak. Alhamdulillah now entah kali ke berapa botol dh pkai , rmbut pon bkn main meriah tumbuh. Inshaallah saya akan setia dgn produk ni smpai bila².

  125. Syaf

    Baru pakai satu botol dah ad perubahan..dulu rambut gugur mungkin sebab selalu colour rambutkan..sampai jdi nipis jdi malu nak keluar..ambik kau sekali pakai penangan dia..haaa tudia..mencacak anak rambut..takyah nak membazir beli yang luar negara punya..pakai jaa local..berbaloi tahan sebulan..lani tak takut dah nk colour rambut..sebab tau senang panjang❤️

  126. NORA ZIELA BT ROZI

    rambut saya panjang tapi tak lebat rmai sruh potong kata tak cantik😭 sbb rambut saya nampak botak mcm kak bella dulu🤣 tahun lepas prnh beli seminggu dh nmpk kesan dia kwn2 pon rmai tegur and pakat2 nak beli waktu tu😍 happy sangat.. insyaallah nnti nak beli lagi sbb bru start keje kat tempat baru hehe🥰

  127. Danny (verified owner)

    Alhamdulillah , first of all i nak berterima kasih kat bkdotmy , alhamdulillah to be honest hair serum ni sangat terbaik , bayk hair serum yang i pakai. bkdotmy pilihan hati. support dr mula beli sebotol , alhamdulillah banyak perubahan , rambut dah kurang gugur , anak anak rambut pun makin bertambah , and i tgk khasiat hair tonic ni sgt hebat good job bkdotmy insyaAllah moga dipermudahkan segala urusan dan makin maju bisnes ya ! ni i repeat order kali ke 3 alhamdulillah positif feedback ! i like ! soon nnti keluarkan stock lebih siket ye haha awal je sold out hehe , btw my family pun pakai product bkdotmy alhamdulillah semua positif feedback ! nnti boleh repeat order lagi insyaAllah BKDOTMY TERBAIKK !!!

  128. izzasyzwni (verified owner)

    First time try vigorous hair tonic kak bella tak sangka berduyun ank rambut tumbuh padahal baru dlm 3 minggu pakai.. Alhamdulillah🤲 yg paling best lepas pakai tu kepala rasa sejuk jee lovee sangat😍thanks to these product kak bella! 🙆‍♀️Semoga semua urusan kak bella dipermudahkan dan baby keluar dgn mudah InsyaAllah😍💋

  129. Nur Aqilah Amin (verified owner)

    Sejujurnya, saya ada masalah kelumumur, rambut gugur. Dh mcm2 jenama hair tonik dh pakai tapi kelumumur makin teruk dan tebal. Mcm2 tips pkai inai la apa semua cuma tahan beberapa seminggu je astu rambut start rosak balik.

    Pernah pki hair serum jenama lain pon still rambut bercabang dan kering.

    Sampai la terdetik nk try hair tonik vigorous sanggup tunggu stock Sampai hujung bln 1 akhirnya rezeki.

    Feedback jujur, kelumumur berkurangan secara mendadak mcm magik. Rambut makin lama nampak makin hitam gelap mcm sihat sangat2 rambut. Bila sikat, memang rambut gugur berkurangan. Paling best sejuk je bila pakai.

    Srs tak menyesal cuba. Hasilnya ngak ada ubat hehe memang taknak curang dah

  130. Hasanah osman

    Dah try 3 bottle hair tonic , anak rambut bnyk tumbuh !! Rambut cepat panjang , kurang gugur , best pakai tonik ni kelemumur pun kurang and sejuk !! Love this product

  131. Zuratul (verified owner)

    Sy da try bermacam2 hair tonic termasuk la dpd He@ds tu tetap xngam. So nmpk la kat tiktok brand ni org pakai kata bgus so apa lg org pompuan kan mst nk try. Nak beli sekali hbs stock pulak then tggu punya tggu dpt juga beli. Korg tahu x hrga dia rm65 tapi isipadu full ok bukan ¾ mcm yg lain2 aku penah beli tu so memang berbaloi sgt2. Now hasil pakai da sebulan msih bnyk lg walaupun hari2 pakai. Hasil dia memang d’bomb ok mantap menjadi. Sebulan pakai rambut da nmpk jelas dan nyata anak rambut tercacak2. Rambut semakin menebal smpaikan nk ikat rambut kene beli getah baru yg tebal sikit. Keguguran pun da berkurang sgt2 xdew la kalau dulu main belai2 rambut ja dia punya gugur mcm kene gunting rmbut. Standard la just sehelai dua ja yg gugur da duduk dkt malaysia kn cuaca sntiasa pns lg la kalau pakai tudung terkepam ja dlm anak tudung tu. Bg sy sgt2 puas hati memang akan repeat dan jd loyal cust untuk BK hair tonic ini.

  132. NUR HAFIZATUL AKMA BINTI ROZAINI (verified owner)

    TONIC WANGI GILA! DAH BANYAK I TRY PRODUK LAIN SEMUA MACAM SAMA JE, TAPI LEPAS TRY PRODUK NI, SERIOUS SH*T, I FALL IN LOVE GILERRR!!!!! I GRAB 2 BOTOL SEKALI BELI SBB TAKUT MENYESAL HABIS KENE REMBAT 🙂 sorry sbb trselfish sikit 😂😂😂

  133. Nur Syahirah (verified owner)

    1st try try mmg sangat membantu.rambut x gugur lagi dan kelemumur pun dah kurang , i really love it

  134. Fadilah Hamid

    VIGOROUS mmg TERBAIK💕
    dah cuba 2 hair tonic + 1 serum… rambut dah tak gugur, rambut makin panjang + lebat..

    sblum ni nmpk kulit kepala (botak) Alhamdulillah skrg dah x dk masalah rambut gugur🥰
    In love sgt dgn VIGOROUS Hair tonic & Vitamin Serum❤️🥳

    13 mac dah grab 2 set Hair tonic + Serum🌹 simpan stock😁

  135. Rani (verified owner)

    lepas bersalin haritu, rambut gugur sangat2, sebelum rambut tebal, dia punya nipis tu getah rambut yg biasa pakai pun kena ikat banyak kali. menangis2 dekat husband hari2, bila rambut gugur, dapat segenggam. rambut kan makhota perempuan. hari2 tengok story kak bella, bila tengok akak guna sampai mencanak2 anak rambut. for now, alhamdulillah, anak rambut dekat depan semua dah lebat, rambut makin panjang. dah repeat lagi, semoga akak jual hair tonic ni sampai bila2. terimakasih akak. buat saya gembira balik dengan tonic akak. happy sangat rambut dah mula pulih tak gugur mcm dulu. produk bagus tu yang nak beli pun berperang dekat website. ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ takcukup 5 star, tambah lagi dekat comment. sebab bagus yakmat. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  136. nurul aida

    sumpah best gila.baru 1 bulan lebih dah tumbuh anak rambut so produk ni very nice i like it 👍🏻

  137. Mas (verified owner)

    Dulu rambut gugur memang teruk sngt. Smpai nkpk kulit kepala. Alhamdulillah after almost 4 months i pakai produk ni, rambut dh tk gugur lagi and yg paling best rambut dh lebat balik. Love gila dgn hair tonic ni❤️❤️

  138. NURUL SYAFINA

    Mmg best sgtt guna nii rambut lebat sgtt rasa segarr sgt

  139. nurul hidayah binti che samsudin

    Assalamualikum….. saya sebenarnya mengalami rambut gugur and kelemumur yang teruk 😭😭😭 alhamdulilah selepas saya guna hari tonic and hair vitamin kak bella kelemumur and rambut gugur makin berkurang 🥰 rambut saya semakin menebal 😍 hari2 saya pakai hair tonic and hair vitamin tak kan miss 😘 terima kasih keluarkan produk yang terbaik di abad ini 😍🥰

  140. AIRA MAISARAH

    PENAT LA NAK BAGITAHU 😮‍💨 DAH TAHUUU BAGUSS PEGI JUAL WAT APA KAN DAH KENE RACUN😭THE BESTT HAIR TONIC YG I PERNAH JUMPA DAN GUNAAAAAAAAAA SUMPAH BESTT GILERRRRRRRR😮‍💨😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  141. Nur Amalina (verified owner)

    honest review : so far pakai ni alhamdulillah kurang dah rambut gugur, kalau ada pun sikit2 la dlm 2 3 helai gitu berbanding sebelum try hair tonic gugur tu sampai segumpal gitu 🥺 konsisten pakai walaupun baru try sebotol next month nak grab lagi hair tonic insya Allah.. bestnya hair tonic ni dia sejuk je lepas spray dkt rambut tu jadi mcm rasa segar je kepala ni hahaha 🤣

  142. Nazerah (verified owner)

    First time try ..memang berkesan..anak rambut banyak tumbuh n rambut pun cepat panjang..n yang paling pnting rambut dah tk gugur..lepas basuh rambut pakai hair tonic rasa kepala fresh sangat..in love😘

  143. Umi syarah

    Hye kak bella , saya baru beli vigorous hair sebotol , walaupun baru pakai sebotol tak sempat habis lagi dah mula tumbuh anak2 rambut , rambut saya lebat gilaa . Kalau tidak rambut saya botak bahagian depan 😭, malu bila orang tengok rambut botak saja . Tq kak , vigorous ni banyak membantu masalah saya ☺️😘❤️❤️❤️❤️❤️

  144. NurAina (verified owner)

    Hairtonic bella PADUUU!!😭 baru je satu botol dah nampak kesan dia,terharu gila sebab kesan dia cepat sangat,sekarang dah botol ke dua, sebab best kann, so saya repeat order lagi dua botol❤️❤️😍faham2 jela kalau sampai tahap repeat nih macam mana best dia tu😍dah la kurangkan hairloss , bagi rambut lembut pulak tuu😩😩btw hairtonic virgorous nih sejukk plus wangi gilaa!!😍😍apply pulak serum virgorous perghhh!! Tahap wangi dia tu sampai husband asyik nak bau rambut je😝🙈🙈 RECOMMENDED🤍

  145. syuraa (verified owner)

    memang best gila !! rambut lembut je bila spray dkt tgn lpstu sapu pads rambut , pehh lembut weyh ! tkbnyk gugur dah skrng alhamdulillah bru pkai 2botol , akan repeat lgi & lgi 😍🫶🏻

  146. Amir

    Alhamdulillah..sebelum ni rambut kerap gugur tapi lps pakai tonic ni..nmpk kesan yg baik👍

  147. iqa

    star tu boleh bagi 5 je maximum, but honestly it’s 100000000/10😭 THE BEST HAIR TONIC I’VE USED, SUMPAH BEST TAK TIPU. less than a week anak rambut tumbuh banyak gila and macam tak percaya je secepat tu😭😭 plus rambut dah jarang gugur, kalau tak bersepah je rambut atas lantai,bila pakai tu sejuk je kepala. Over of all best,no cap, no complain

  148. Intan Syuhada Osman (verified owner)

    Honestly, this is perfect for someone who were once had been called ‘botak’ for years. I was seriously thinking, am i cancerous or something, my hair had been falling out tremendously until i had bald spots all over.. With a busy life, I had no time for diy hair masking or etc, and I had been trying out tons of tonic, and i never repurchased them because I see no difference whatsoever. But this one, I kid u not, I had to repurchase two for stocks because I felt like I need it, my hair depend on it, this is a lifesaver. I’m scared if I don’t use it, my hair would start falling out again. If i can paste my picture feedback on the comment section, I would for the whole world to know how your product sparks my hair.. With just one bottle, it changes my whole scalp appearance and I cant wait for my next bottle to arrive!! ❤️🙌🔥 please try it everyone!! 👏

  149. nurul balqis binti abdullah

    the best tonic i pernah cubaa sejuk gila bila pakaiiiii love teruksss😭😭😭😭❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 insyaallah ada rezeki repeat lagiii❤️.

  150. Naziah

    Assalamualaikum saya dari Sabah saya nak beli tapi student so bnyk bnda kena urus kak.. duit itu duit ini lagi2 family member ada yg nak kena beli ubat2 mahal hm tpi Sya berminat sgt2 nak beli tapi takde rezeki mana tau tiba2 ada rezeki kat sini kan:) btw sya fans akak bella slalu support kat YouTube sblm akka kawin lagi time2 zaman akak bella suka buat video

  151. iraa (verified owner)

    kenal produk vigorous hair ni kat tiktok bella, rasa mcm nk kena cuba ni.. sbb ada masalah mcm tu jgk, rmbut gugur, scalp, smua tu. after beli wow best eh sbb fresh je kulit kepala.. try dlm 2 weeks jgk, baru la nmpk perubahan.. kita smua tu produk ni x kira la apa pun.. ada yg serasi dgn kita dn ada yg x serasi.. kita x leh expect lepas pakai tu terus jadi.. kena sabar and konsisten, sblum ni berbotol2 dah try hair tonic, serum, syampoo jenama lain.. smua x jadi.. nk cantik kena usaha 😂 , btw.. lps habis satu botol.. beli kali kedua . pastu beli pulak hair vitamin .. em mmg jadi 😭😭 happy sgt. alhamdulillah, tq bella and team keluarkan produk mcm ni. smoga dgn keberadaan produk ni dpt bantu ramai lgi cust yg ada masalah mcm ni . best ever product ni.. love a lot. thanks ❤️

  152. siti umairah muhamad riduan

    this tonic tersngt la worth it ye kalau korang beli😭👍🏻i really like it bby hair dh pnjang tkde botak sbb rmbut nipis dh im shock😭dlm bnyak ii tonic ini pling berkesan , tk sabar nk cuba another product from you❤️

  153. Rusina (verified owner)

    veryyyy niceeeeee 😩♥️♥️♥️♥️

  154. ash

    dah pakai 2nd botol but still my hair fall bnyk gila. maybe dia still take time utk sesuai dgn product ni. but I love the sensations bila pakai tu rasa sejuk kulit kepala🤍

  155. Yasmeen Monteiro

    Jujur dari hati ya dah pakai 5 botol dan results dia vavavommmm sangatt yaaa .. anak2 rambut dah banyakk n rmbut saya actually rosak tapi lps pakai dua botol prtama tonic n serum tu Alhamdulillah rmbut smkin ok n dh x luruh banyak .. 100% recommended and cfm la akn repeat !! Lagi satu kawan ada cakap eh bnyaknya anak rambut ! Uihhh bangganya rmbut dh smakin pulih .. Alhamdulillah !! Thank you VIRGOROUS !!

  156. daianaaaa97 (verified owner)

    hair tonic is the best , rmbut gugur makin kurang, pakai seminggu anak2 rambut dah tmbuh , i love it 🥰

  157. HANIEY (verified owner)

    Saya selalu nmpk dia punya video pakai tonic tp xpercaya akan tumbuh rambut, tp hari tu terdetik juga beli sbb dlm otak blm cuba blm tau kan, sekali dah cuba Alhamdulilah btu mnjadi & sesuai dgn kulit kepala sya & sejak tu sya pakai tonic dia skrg botol ke2 sudah… xda sudah botak d kepala, byk sudah baby hair sya tumbuh.. korg y blm try tu try dulu insyallah sesuai dgn ko.. kna try dulu taw.. tgk laa asik sold out saja.. nak beli lg pun xsempat dah sold out lg.. try jan xtry ya⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

    #penggunatonicdarisabah

  158. Qurratul ‘Ain binti Muhammad Munir (verified owner)

    AAAAAA I LOVE THIS TONIC ! this tonic srsly mmg hitt diff , saye dah cube 3/4 tonic , mmg kak bella punye paling nampak sgt perubahan ! pakai satu botol kawan dah tegur , eh rambut kau dah makin lebat ! soo tonic ni buat i lebih confident !!! srs talk, I fall in love dgn ur tonic kq Bella !!!!!!!!! 💗❤️‍🔥❣️💘💞❤️💓💖

  159. Mimi (verified owner)

    Aaaa bestt gilaaa hair tonic ni!!! Bukan apa lah sebelum ni mashaAllah teruk gila sopak rambut, gugurnya lain after pakai hair tonic ni my baby hair pon dah tumbuh. Rambut makin lebat yg penting cepat panjng. Alhamdullilah daripada jendol teruk semakin kurang jendolnyaaaa. Baru 1 bottle dah perform. Terbaikkkk iwant it i like it.

  160. nur imanina (verified owner)

    tak nak cakap banyak tqqqq so much akk bella sbb buat vigorous hair tonic🥰🥰 sebelum ni rambut gugur sampai dh botak family semua tegur dh lama tengok hair tonic tapi blum ada duit lagi baru beli bulan lepas alhamdullilah rambut dh lebat dan panjang terima kasih sangat sangat dekat akk bella❤️❤️😘😘 semoga dipermudahkan semua urusan akk🥰

  161. shaa (verified owner)

    start pakai ni kulit kepala makin sihat , bersepah anak2 rambut , tak risau dh kalau anak tarik2 rambut . sejuk je kepala kalau pakai . sumpah tak carik lain dh , tapi tu lah sayangnyaaa stock cepat benorrrr SOLD , baru nk grab habis dah . korang telan ke apa 🤣🤣🤣 stock iolls dh nyawa2 ikan taw walaupun baru beli .

  162. eyka

    terbaik

  163. Misha Syahira

    Best sangat!!! After mandi tu la tak sabar nak spray kat rambut sbb rasa fresh2 berangin gitew. Rambut cepat panjang, tak payah potong hujung rambut dah nak kasi dia panjang, pakai tonic je. Rambut pun kurang gugur. Besttt sangat2!! Sampai orang tegur rambut lebat + panjang, kita pun promote kita pakai tonic ni😝

  164. Hidayah saparuddin (verified owner)

    Bella, thankyouu hasilkan produk yg berkesan dan super duper superbbb. I repeat beli dah 3 botol utk husband sbb dia ada masalah rambut kat tengah-tengah kepala tu jadi jarang-jarang macam dh nak botak, tapi lepas consume vigoroushair tonic dlm masa sebulan dah nampak perubahan, anak-anak rambut dah mula tumbuh. Konfiden level husband i pon dah semakin ok, sebab tak segan dah nak keluar rumah tanpa topi. Bak kata org rambut kan mahkota kita. Husband i tak pernah skip la pakai produk you, i pon tumpang pakai sekali, rasa freshh je kepala lepas sembur vigoroushair tonic . Harga murah, kualiti tiptop. I will keep support your product 💫💫💫
    #supportlocalbrand

  165. Aqilah (verified owner)

    It’s soooo gooodddd!!! Rambut dah tak gugur & banyak anak rambut tumbuh. Tak sampai seminggu pun dah boleh tengok hasilnya! Now abg i sibuk nak pakai jugak sbb dia ade masalah rambut botak belah tengah, and dia pun suka gila sbb nampak perubahan ye la sbb dia dah try macam macam product, but with this hair tonic menjadi 😍 alhamdulillah!!! Thank you sbb keluarkan product macam ni!!! Kini tiada lagi masalah keguguran 🥰🥰🥰

  166. Siti Aminah (verified owner)

    Assalamualaikum, first of all, I nak ucap thankyou so much kak bella n team sebab buatkan satu hair product yg super duper de bom untuk rambutku yg asyik gugur bagaikan tiada penghujung ni. Rambut saya dah ketara takgugur sejak pakai vigorous ni tau. Mungkin dia dah jumpa penghujung titik penyelesaian masalah gugur dia. Dah berbotol2 dah saya pakai tauuu n semakin lama semakin ku jatuh cinta padamuuuuu. Tq again Vigorousssssss ❤❤❤❤

  167. hakim (verified owner)

    haishh .. sy tak puas hati betul dgn tonic awak ni !! habis semua rambut sy !!

    sebelum ni anak rambut sy dibahagian dahi tak tumbuh sbb sy selalu buang anak rambut dibahagian dahi utk menjadikan frame . tp selepas sy guna tonic awak ni (asalnya tumpang tonic isteri) anak rambut sy dah kembali tumbuh . dan rambut dah tebal serta tak ada kelemumur . dah masuk botol ke4 . hampa yg lelaki (terutama suami org) sy sgt recommed tonic ni !!! jaga la rambut anda sebelum terlambat . ingat rambut juga aset penting utk lelaki . thanks !!

  168. mantul (verified owner)

    cite nye mcm ni.. rambut aku time pendek pon ggur jugak..ye la..lelaki kn x kisah sgt tp risau jugak ah muda2 da botak.. so nk elak botak aku beli la sebotol.. firstime nk try hair tonic..pastu pakai2 terpanjang pulak.. da pnjg tu aku biar la sbb da lebat, cantik, kuat, tebal ..dan nk sikat pon smooth je.. smlm nk masuk bilk air ade org tego aku.. awk salah msuk toilet ni ..

  169. Nur Rita (verified owner)

    Hair tonic paling best aku pernah jumpa walaupun harga agak melayang 🤣 tapi takpe demi rambut sanggup beli 😘 so far pakai memang best rambut gugur pun dah kurang and rambut makin lebat anak rambut bahagian depan dah mula panjang lovelyyyyy❤️❤️❤️

  170. ain (verified owner)

    Saya tengah pakai botol yang kedua(tinggal separuh) memang berkesan sangat 😭✋🏻 anak rambut memang mencanak naik lagi2 yang belah depan. Untuk yang kurangkan rambut gugur tu, pada saya memang dia kurang kan gugur cumanya takdelah sampai tak gugur langsung. Rambut gugur is normal tapi kalau gugur berlebih tu yang kita tanak. Setakat ni alhamdulillah memang berkurang rambut gugur berbanding sebelum saya pakai hair tonic vigorous. Saya pernah pakai seborin ke apa ntah namanya tapi product tu tak kena kot dengan saya, so takde kesan apa2 pun 🥲. Pastu en yang best nya hair tonic vigorous ni, dia berangin bila pakaiii ya Allah sumpah memang best sebab saya ada migraine. Asal migraine je spray weh 😂 bau dia pun macam bau berangin gitu memang sedap lah hehe. Thanks! Memang saya akan sentiasa repeat sebab barang baik kan 😙

  171. frhsqrh (verified owner)

    maigadddd i always nak beli sngt sngt product bella dr dulu lagiii n lastly, i dpt beli jgk hair tonic ni .. i srs suka sngt sngt , dr feedback yg i baca semua maigaddd its true babee, love this hair tonic so much i dh try mcm mcm product but nothing happen srs.. but this hair tonic is really good till make me wanna cry 😭, kekal consistent baru dpt hasil dia ❤️❤️❤️👍

  172. Ainn naziffah

    Dah habis sebotol, first first guna sebb tak percaya dgn kakbella. Tkkn bru 2 3 bulan rambut dah panjang kan. So beli satuuuu, know know dh masuk 4 botol dahm rambut dh panjang. Tapi awl march haritu potongg. Nanti nak try serum pulakkk

  173. Danielle Alexandra Ummaira Binti Zulfika

    Rambut semakin tebal love sangattttttttt nnti nak beli lagiiiiii

  174. NUR ALIA FARISHA

    YAALLAH , i dont know how to explain kt kakbella sbb dlu mmg i ada masalah rambut gugur yang teramat … sikat pun gugur , usal rambut pun gugur then mmg nipis gila la msa tu rmbut … and lama tu i tngok u ada bgitau ttng hair tonic ni and bgus sngt ii siapa yang rmbut cppt gugur & nk lebatkan balik .. amd i try masa tu 1 botol💖😳 mmg worth gila !!! dahla tahan lebih dlm 1/2bulan .. segar and mmg after ni tk beli yang hair tonic yang lain dah 🥰❤️💓🤪!!! HARGA PUN BERPATUTAN …

  175. Teyha abdullah (verified owner)

    Honestly, before this rambut i gugur even i baru umo 20an. Tapi sejak pakai hair tonic bellakhan, i dapat rambut idaman i . Srslu i recomended siapa yang baru nak mencuba tuh . Heheheh sangat berbaloi

  176. elmyra

    i pakai tak sampai separuh botol , dah ada kesan rambut makin tebal and lembut . dulu kalau ikat rambut nampak kukit , sekarang dah tak !

  177. aeimanlee

    Sangat berkesan!!!!

  178. nurisya (verified owner)

    SERIOUS KORANG PAKAI VIGOROUS DENGAN SERUM TAK AKAN MENYESAL SEBAB I DAH PAKAI 5 BOTOL VIGOROUS SERUM 2 BOTOL.I PAKAI MASE ABIS PANTANG MEMANG BANYAK GUGUR LEPAS PAKAI VIGOROUS TERUS KURANG GUGUR RAMBUT CEPAT PANJANG ANAK RAMBUT MENCANAK NAIK SERIOUS TAK TIPU 🔥🔥BK SERUM PON I PAKAI DAH 2 MEMANG BEST PAROT CEPAT HILANG MUKE ADE GLOWING2 GITUU❤️LOVE SANGAD THANK YOU😍MEMANG PATUT SOLD OUT

  179. Nur Zaireen Mohammad Zambri

    I dah guna tonic vigorous ni dgn serum diaaa sekalii , serius menjadii tauuuu anak rambut tumbuh banyakk gila rambut pun makin lebat , yg paling bestt sekalii dah kurang dah rambut gugur , pastu rambut lembut jee senang nak handle & kalau sikat rambut punn beberapa helai je yg gugur , sekarang i dah dapat balik rambut i yg lebat & sihat lepas gunaa product Bella Khan ni 😍 i’m in love teruksss! Thank youu Bella syg ❤️

  180. Amnie Rafiqah

    Masa first pakai haritu rasa best gile pakai pstu my hair kalau sanggul ke ikat yg anak rambut ni akan naik2 byk2 sebab macam landak pstu saya try yg today vigorous hair tonic ni. Bila snggul ke ikat dh tk nmpk dh yg landak tu rasa best gile pstu i bgi my cousin semua try pakai diorang kata in 5 day or 1 week like that diorang tanya i mna beli so i tunjuk la yg vigorous hair tonic and than dio rang pon beli

  181. Aina Sofia (verified owner)

    Love sangattt, dengan hair tonic ni. Sebelum ni rambut lepas shampoo mesti ada gugur juga rambut. Tapi lepas pakai hair tonic vigorous alhamdulillah kurang gugur and bnyak anak rambut dah tumbuh 😍

  182. Syacinta

    Tak nak ckp byk. Sekarang nih rambut saya kembali tumbuh spt asal. Tq bkdot.my

  183. Siti Nurshafrina Binti Alinordin

    Saya beli 2 terus masa tu first time cuba tapi memang best gila😘😘😘

  184. Dira si rambut cantik (verified owner)

    Wehhh! Sumpah best hair tonic ni. Sblom ni kepala gatal duk garu-garu mcm beruk maknyehh wehh. Campak je tudung dari kepala terus tergaru-garu. Kadang nk melabur kat tandas pun serabut tauu sbb nk garu kepala lagi nk membuang lagi haihhh. Taaaapiiiii lepas dh pakai hair tonic ni lega kepala tu sampai ke tahap lega otak tauuu haaa jgn memain. Lagi satu, I ni bertudung so masalah rambut botak kat kiri kanan ni mmg biasa laa kan sbb pakai scarf ketat tertarik rambut haaa taktau laa ketat2 kat kepala nk kemana kan🤣 But now alhamdulillah dh kluar anak rambut tauu. Best sangat benda ni. Nk show off rambut takleh lerr almaklum laaa bertudung kan. Nk show off kat suami tapi blom kahwin.. haaaa mampu libas2 rambut kat muka adik2 je. Kesian dorang jadi mangsa untuk kecantikkan rambut i sekarang. Tapi biasa jugak laa sesaje bukak tudung kt public toilet n surau(ni jangan contohi riak dlm surau astagaaaa) hahaha. Takde laaa klau dorang tegur rambut cantik i akan cakap pakai vigorous hair tonic tau. Haa kita share2 barang boekkk. Jemput laa beli korang!! Pkai sebotol pun dh nmpk kesan tau. Yg bertudung tu pun kena jaga rambut tauuu. Sekian dari saya yg dh berambut cantik. Have a nice day!

  185. Ivore Quinn (verified owner)

    Baru first time pakai and seriously the best hair tonic i ever experienced. Cepat je anak rambut tumbuh and i notice that dia bagi volume dekat rambut juga. ❤️❤️❤️

  186. sabrina kuan (verified owner)

    Saya golongan org pertama beli VIGOROUS hair tonic masa kak bella first time nak jual .. heheheh .. dpt jadi dalam list pembeli pertama .. pakai TAHUN 2020 masa tu rambut pendek … SAMPAI SEKARANG 2022 masih kekal dgn VIGOROUS HAIR TONIC … saya bertudung … tapi kalau saya send gambar rambut sayaa and kak bella tgok hasil nya .. mesti kak bella terkejut heheheheh .. rambut dh panjang lepastu anak rambut annoying gila sebab non stop tumbuh .. sampai saya nak pakai scraf tudung pun payah , sebab nampak anak rambut terkelur 🤣 … APA APA PUN SAYA DOAKAN BISNES BKDOTMY MAJU JAYA , sentiasa murah rezeki … tak sabar nak try product rambut yg baru …

  187. Ammar

    Alhamdulillah ni first product yg aq pakai and berhasil sebab dulu rambut aq jenis jarang and bile pakai naik lebat.. and kalau sakit kepala ke boleh gak spray sebab die jenis yg berangin memang sedap time pakai.. memang x silap ahh buat first choice 🔥🔥

  188. Ayyn

    Mula ii macam tak berminat pun nak beli , just tengok feedback je . And terdetik hati nak try sbb aku baru lepas beranak anak sorg so org kata anak menyembur rambut gugur dah botak lah senang ckap .. tunggu punya tunggu barang sampai excited fast delivery!!! And aku tak suka produk ni sebab terlampau bagus terlalu memuaskan HAHAHA i repeat order dah yang berapa tah lahh, bole mati oo sebahagian nyawa dah BAHAHA . Wangi nak mampus ! Laki aku manjang nk bau rambut . Start pakai anak aku baru 1 months or 2 mnths . Sekarang nak masuk 2years so dah 2 tahun aku setia hasil dia wow!!!! ❤️❤️❤️🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  189. Joanne Yeap (verified owner)

    The honest review i will say , Honestly this is the best Hair Tonic yang pernah i pakai , sumpah tak tipu , because rambut i (gugur + kelemumur + lambat panjang + bleach hair +tukar rambut every 2 months) rambut yang tak sihat and since that i always cut my hair and menyesal sebab apa sebab i nak rambut panjang and sihat 😭 somehow ada girl girl yang rambut glowing , nak harapkan shampoo and conditioner je takdenya nak glowing and sihat , so mula ii ragu ii nak beli sebab harga mahal + shipping and takut ada bad side so take time lah sambil tu tengok bella post video about hair tonic ni sebab laat time i scroll ig bella sampai bawah hahaha bukan main lagi rambut warna ni tu tapi is not too late to have a healthy hair kalau bella boleh takkan saya tak boleh kan , fikir ii 2/3 bulan juga nak beli . Fikir punya fikir and i did purschace , mula ii pkai banyak pedih 😭 sejuk ii tak pernah pakai hair tonic kan .

    Pkai a week i realise yang kelemumur tak de sumpah x de langsung , i try to garu my kepala kuat ii tak de pun , i feel ehh not bad lah hair tonic ni . But still 50/50 lgi .

    Pakai two weeks , rambut baby hair tumbuh kat botak tu 😭 i feel amazing cause u know i kerja i ikat rambut macam lolipop mestila rambut terikat boleh botak kan but hair tonic really help me ! Tapi tumbuh slow ii lah , but you know what most greatesr part is since im using hair tonic i da stop cutting my hair paling pun trim .

    1/2 months using hair tonic , the most Most MOST part yang i really in love hair tonic is my hair since december 2021 dekat aras bahu ni baru masuk March DAH DEKAT ARAS DADA BAYANGKAN PANJANG , LAJU BHAI , lagi laju aku siapkan homework 🥲 HAHAH sumpau this is the best part , the most thing yg i harapkan for hair tonic and menjadi

    The very honest review i ever made , i really in love with hair tonic . I will be using this no matter i da ada boyfriend ke da kahwin ke da ada anak ke da tua nenek ke , because rambut ni ibarat cover ugly part on ur face and rambut lah yg akan bentukkn muka jadi cantik thats why rambut ni penting , keep it up bella , cepat restock ! Restock tiap bulan ! Moga rezeki trus !

  190. Nurul Azza

    best gila pakai time first first pakai dia rasa macam berangin so bila lama lama pakai nampak anak rambut tumbuhhhh so excitedddd sangat wehh !!

  191. Nurhalizah Jamisin (verified owner)

    Lepas guna lbih kurng sebulan, brulah anak2 rambut tumbuh, ❤️rambut gugur saya pn 90% dh okay. Sy sllu ltk hair tonic ni dkt bhgian ats kpla sja, tu yg ketara sgt tu nmpk anak2 rmbut tumbuh😂Dan ketebalan rmbut sy pn bertmbh tq hehe

  192. ShazlenahZulkepli (verified owner)

    Dalam banyak ii tonic yang i pernah pakai , tonic ni paling ii bagusss effect dye . I ada eczema yang teruk termasuk kulit kepala okay . Kulit kepala jadi kelimumur and berkuping ii . Tebal ii plak tu . Nak bersihkan sampai berdarah ii weyh 😭 i try pkai tonic ni . Sekali pakai jee weyh kuping ii da start hilang . And noww kelimumur langsung takde ! Anak rambut mencanak ii naikk . Nak nangis tengok . Dri zaman sekolah rendah lagi kulit kpala berkelimumur terok . Now daa okayyy . Thankyouu sangat vigorous hair tonic ❣️ thankyou bellakhan ciptaa tonic paling dasatt ni . Ni bukan ampuu weyh . Tapi serious dan ikhlas . Setiap kali nk beli jee sold out. Pedihhhhhh .

  193. aleya shafiqha

    pernah ada rezeki guna sekali je alhamdulillah berkesan walaupun baru sekali guna baby hair tumbuh , gugur kurang. sekarang dah habis tak guna dah but rambut tetap tak gugur banyak dah before pakai rambut gugur macam nak botak hahah inshaallah kalau ada rezeki lebih lagi beli lagi

  194. Amira Tan

    Ade nmpk perubahan, bby hair i kluar.. i m so haapppyyyy

  195. nur ayu amylia

    sumpah hairtonic ni bagus gila😭 sedap jee bilaa spray kat kepalaa berangin sejukk jee😍 veryyy recommendedd !! ❤️ first timee gunaaa dah nampak perubahan kat rambut , rambut dah takgugur lagi dah . dulu rambut sekali sikat je banyak betul weyh gugur dia😭 sampai penuh rambut dekat sikat😭 stress nya bila tengok hm tapi alhamdulillah sekarang tak gugur lagi dah🥺❤️ rambut cantikjeee . keep consistant ! hehe kalau nak result kebaboommmm ❤️❤️❤️serum dia pun samaa pakai sikit jee dah cukup sumpah rambut smooth sangat ❤️❤️❤️❤️ love gilaa dengan hairtonic kakbella 👍🏻 dah guna macam macam hairtonic tapi samajaa takdee perubahan . hairtonic ja yang serasi dengan rambut kat kepalaa ni💕memang lepasni takkan cari hairtonic lain dah setiaa dengan yang satu ni jaa dah🥰 love it sangat !! 😭❤️ banyak kali terlepas baru sekarang ni dapat grab hairtonic with serum 🥺 lepasni rambutt makin cantik lah dengan hairtonic kakbella kita ni😜❤️ nak jugaaa rambut cantik cam kakbella 🤪 masa jnt hantar citedddd gilaaa hahaha sampai taksabar nak pakai lain macam excitedd dia🤣 sumpahlah hairtonic kakbella 1 in million 😍❤️❤️ takkan tukar lain dah . thanyouuu kakbella keluarkan hairtonicc n serum bestt macamni😭😍❤️❤️❤️❤️❤️

  196. angela (verified owner)

    i feel like it is so worth it sbb bole tahan lama satu botol tu and till now including the new batch i alrdy bought 11 bottles alrdy😬😬 i bole nampak la kesann area kurang rambut and skrg dah nmpk baby hair tumbuh and is still in progress!!! happy for thisss!!!!🥰 & i perasan if i use this, my hair grows even faster, smells greatt & reduce my hair fall! love terukk sejuk je scalp!🥳 most important & favv is cus it is affordable✨

  197. Dilaila (verified owner)

    masa first start try vigorous ni tahun lepas 2021.
    time tu rambut ya allah dah la nipis rajin gugur pulak tu, pastu ada kawasan kulit kepala ada tumbuh ada yg x tumbuh dah macam tompok tompok taik unta.
    botol pertama try x menjadi merajuk kita tau🥲🥲 pastu stop pakai 3 bulan macam tu pastu nampak plak video bella ya allah terbakarnya hati aku nihhh… beli terus dua botol.
    masa sampai kita cam kalau kau x jadi jugak memag bella tu hauk je la… malangnya x sampai setengah botol result dia ya allah…
    rambut aku baru potong parat bahu dah panjang dah weii🥺🥺 aku is terharu sebab aku memag jenis yg susah sesgt tumbuh baby hair tau…
    lepas sebulan tompok tompok taik unta tu pon dah tumbuh rambut nyahhhh…
    aku apa lagi terus grab lagi dua botol😂😂😂
    rambut pon dah x bercabang weyy (rambut bercabang sebab aku warnakan rambut) kulit kepala sumpah x gatal (kalau tidakkkkk asal berpeluh mesti gatal macam ada benda merayap kat kepala nihh)
    anyway thank bella sebab membakar semangat jiwa aku untuk try lagi😂😂😂

  198. Nadia

    Best gila, haritu first time guna sebab kepala botak asyik gugur je then penat dah try product sana sini tak berjaya jugak. Then boom guna vigorous terus naik baby hair. The best part i stop around 2 months sebab tak cukup duit nak beli vigorous but still anak rambut mencacak. Best gilaa love sangat. Thank you so much kak bella for the best product <333

  199. Atieynii (verified owner)

    Pergi zoo tangkap katak, korang sempat beli takkk??🤣

    Silalah beli kengkawan

    Firstly, aku excited sbb tonic ni cepat panjangkan my rambutkuu.

    Keduanya, yass mengurangkan rambut gugur. Not totally rambut tak gugur. TAPI kurang okay. Tengah merawat so it takes time.

    Ketiga, die punya cooling effect tu, fuhhh boleh bagi hilang stress jap pale otak.

    Keempat, boleh nampak segala baby hair baru tumbuh. Not drastically. But its growing.

    Lastly, done repeat✌🏻

  200. Michelle Chan (verified owner)

    To be honest i baru je pakai vigorous hair tonic ni for 3 weeks and the result sangat memuaskan hati. Baru 3 weeks pakai perubahan dia banyak macam saya kalau tk basuh rmbut 2 hari mmg gugur teruk penuh segenggam dengan rambut je. But then vigorous hair tonic can change everything !! Now my baby hair dh tumbuh dgn jayanya and now i keep on restocking vigorous hair tonic ni. Sampai kakak i pun wonder how my hair can become so healthy now !! So i suggested her to use your vigorous hair tonic. And now dia pun terjebak hehehe. Once again thank you vigorous hair tonic for the great result ! You change my life ! <3

  201. Nur Nabilah binti Mohd Azali (verified owner)

    Saya start pakai dari november 2021 dan masuk botol kedua dah. Teracun dari tiktok bellakhan sendiri sebab position botak saya sama dengan bellakhan. Before this dah pakai bermacam hair care. Drugstore pernah, local product pun pernah. Saya ada masalah rambut yang mudah gugur. Maklumlah pakai tudung and scarf rambut ketat. After saya pakai vigorous consistently which is after habis 1 bottle, oneday my SIL main rambut saya. Konon nak cari rambut gatal surprisingly dia cakap rambut saya banyak baby hair baru tumbuh and bila dia cuba tarik tu semua sakit which mean akar rambut saya kuat. Dan my SIL cakap rambut saya sihatttt. Rambut gugur pun dah berkurang tau. Tipu lah kalau cakap takde langsung kan. Kalau dulu sekali sikat or mandi 20 helai macam orang sakit dah. Tapi sekarang 5-7 helai je. Alhamdulillah it’s suit with me. Bukan je masalah rambut gugur teruk dapat selesai malah rambut yang botak tu pun dah tumbuh rambut.

  202. Nurul farhana sabri (verified owner)

    Best sangat⁹ serum n hair tonic ni sebab;
    1. Bau best sangat
    2. Tidak melekit di tangan
    3. Cepat meresap di kulit kepala n hujung rambut
    4. Packaging menarik
    5. Sangat sesuai di pakai di mahkota wanita.
    6. Kurang gugur rambut
    7. Rambut cabang dah makin berkurang
    8. Rambut mudah lulus tanpa perlu sikat rambut.
    9. Rambut berkilat sepanjang hari
    10. Rasa rambut ringan dan tidak mudah rosak.
    Terbaik yg pernah sy guna

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *