Vigorous Hair Vitamin Serum

(7 customer reviews)

RM40.00

Benefits Hair Vitamin Serum ;

  • Control frizz
  • Boost smoothness
  • Nourish dry hair
  • Reduce tangles
  • Promotes shine
  • Healthy hair strands
  • Enhance straightness or curls
  • Protects again damage

173 in stock

Ingredient ;

Use Instruction ;

For best results, apply your initial application of hair serum to clean, damp hair. Add 1 to 2 drops of hair serum to the palm of your hand. Apply to your hair, working from the ends up to the middle of your strands. Can be used as a heat protector. Comb through and style as usual.

7 reviews for Vigorous Hair Vitamin Serum

  1. Alya

    Since pakai hair vitamin ni, my hair memang dah tak bercabang. Seriously shiny and lembut sangat ! 😘 best !!!

  2. Ameera

    I pakai dengan tonic sekali memang the best result dia, no need to pergi saloon anymore. Best ! 🥰

  3. maizatul suria (verified owner)

    good, keep it up bella❤️, ada nmpk baby hair tumbuh, ni second try purchase baru dapat biasa out of stock🥶 and rambut betul” lembut, lurus, kusut tu susah nak dapat la senang cerita 👍🏻REALLY RECOMMENDED !!

  4. NUR SYAHILA HUSNA (verified owner)

    Yg niy paling best , kecik ii cili padi . Sye love gile sbb dye tk berminyak tk mcm yg sye pnh try sblom niy n daripada bau dye kite boleh tau yg dlm tu tkde bahan yg merbahaya or what . Rambut jadi lembut n sng sikat lps mndi . Walaupn rmbot panjang tpi tk ssh nk jaga sbb tk kusut lps pakai hair serum niy . Love gile dgn bau dye . Paling best rmbot nmpk berkilat tpi tk berminyak . Thankyou bella sbb kluarkn produk hebat mcm niy n buad customer smua happy dgn produk bella . Hopefully bella tk stop utk kluarkn produk ii yg hebat lps niy sbb kite org smua sure akn support bella 💪🏻❤️❤️❤️

  5. NUR SYAHILA HUSNA (verified owner)

    Kecik ii cili padi . Sye love gile sbb dye tk berminyak tk mcm yg sye pnh try sblom niy n daripada bau dye kite boleh tau yg dlm tu tkde bahan yg merbahaya or what . Rambut jadi lembut n sng sikat lps mndi . Walaupn rmbot panjang tpi tk ssh nk jaga sbb tk kusut lps pakai hair serum niy . Love gile dgn bau dye . Paling best rmbot nmpk berkilat tpi tk berminyak . Thankyou bella sbb kluarkn produk hebat mcm niy n buad customer smua happy dgn produk bella . Hopefully bella tk stop utk kluarkn produk ii yg hebat lps niy sbb kite org smua sure akn support bella 💪🏻❤️❤️❤️

  6. Nur Syahirah

    First time pakai rambut nampak shiny and wangi betul bau dia also rambut tk nampak kering lagi dahh

  7. Taufiq

    Rambut I jenis curly Dan org selalu ckp rambut I macam berus dawai but bila pakai vigorous hair serum lembut rambut lebih wangi Dan senang nak pakai jel rambut tq Bella😊

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *